Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Dakine Storm Liner

Storm Liner Dakine Storm Liner er som termisk undertøy, men for hendene. Denne mellomtunge fleecehansken har en 4-veis stretchkonstruksjon, berøringsskjermkompatibilitet og en håndflate med silikongripemønster. Et par Storm Liner-hansker er alltid et smart valg. Uansett om du bruker dem under en hanske eller vott som et ekstra lag når det er kaldt, eller om du bruker dem alene på en tidlig morgentur til kafeen eller en kveld ved leirbålet, vil du aldri angre.

Storm Liners 4-veis stretchdesign sørger for perfekt passform og bevegelsesfrihet, slik at de føles komfortable uansett hvordan du bruker dem. Berøringsskjermkompatibilitet er en praktisk funksjon som gjør at du kan fortsette å bruke telefonen uten å måtte ta av deg hanskene.

Håndflaten med silikongrep gir et pålitelig grep som er nyttig for en rekke aktiviteter, fra å holde skistavene til å betjene sykkelstyret. Disse hanskene er ikke bare til fjells, men egner seg like godt til hverdagseventyr i kulde.

Uansett om du er på vei til skibakken, går en vintertur eller bare nyter den friske luften på en bålkveld, er Dakine Storm Liner-hanskene allsidige. Storm Liner-hanskene den allsidigheten og beskyttelsen du trenger. Legg dette komfortable og funksjonelle tilbehøret til vinterutstyret ditt, og få varme hender uansett hvilket vintereventyr som venter deg.

Spesifikasjoner
SKU: D10000697
Merkevare: Dakine
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.