Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Dakine Titan Gore-Tex Mitt

Møt Dakine Titan Gore-Tex Mitt, klar for alt fjellet har å by på. Denne votten kombinerer et vannavvisende og slitesterkt skall med et GORE-TEX-innlegg med Gore Warm--teknologi, som gir optimal varme og vanntetthet. Enten du utforsker puddersnø eller bare nyter en dag i bakken, er Titan Gore-Tex Want designet for å fungere under alle forhold.

Denne hansken har en avtagbar Storm Liner-hanske som også er kompatibel med berøringsskjermen-, slik at du kan holde kontakten med teamet ditt uten å fryse, og den gjør det lettere å tørke etter en lang dag på fjellet. Håndflaten i Rubbertec-garanterer robust slitestyrke og et sikkert grep, mens den utvendige, vannavstøtende glidelåslommen er ideell for sikker oppbevaring av nøkkel og kontanter, og kan også brukes som varmelomme når termometeret synker.

GORE-TEX-innlegg med Gore Warm--teknologi, som består av 38 % nylon og 62 % ePTFE, gir en vanntett og pustende barriere som holder hendene dine komfortable uansett værforhold. Isolasjonen, som består av Hi Loft--materiale (50 % resirkulert polyester, 50 % polyester), sikrer et utmerket forhold mellom varme og vekt-og gir den nødvendige beskyttelsen mot kulde.

Skallet på votten, som er laget av en blanding av 55 % resirkulert polyester og 45 % polyester med PFC-free DWR, gir holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. Fôret i 150 g trikot (100 % polyester) gir ekstra komfort, mens den ene-lukkingen-sikrer enkel justering og tetting mot snø og vind.

Hansken har mange nyttige funksjoner, blant annet en utvendig vanntett glidelåslomme med glidelås som også fungerer som lomme for varmepakning, et tommelfingerpanel med nesetørk og en avtakbar håndleddsstropp for ekstra sikkerhet.

Den avtakbare Storm Liner-hansken er kompatibel med berøringsskjerm-og gir et ekstra lag med varme og funksjonalitet. Hansken er laget av 280 g 4-way stretch fleece (100 % polyester), holder hendene varme og gjør det enkelt å betjene-enheter med berøringsskjerm.

For å opprettholde Dakine not-kan skinnvottene enkelt vaskes i maskin. Klem forsiktig ut overflødig vann før du henger dem til tørk. Det anbefales ikke å snu vottene ut og inn under rengjøringen. La helst vottene tørke i romtemperatur, unngå å bruke varmeapparat eller tørketrommel da dette kan skade materialene.

Kort sagt, med Dakine Titan Gore-Tex Want er du klar for alle eventyrene fjellet har å by på, med den nødvendige varmen, vanntettheten og funksjonaliteten.

Spesifikasjoner
SKU: 10003185blk
Merkevare: Dakine
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.