Dakine

dakineDakinesom ble grunnlagt på Hawaii i 1979 og holder til ved bærene av Mount Hood i Hood River, Oregon, produserer ryggsekker, snowboardvesker, snowboardhansker og alt mulig annet snowboardtilbehør.

Dakine snowboard materiaal

Kjerneverdier Dakine

Respekt har alltid vært en av kjerneverdiene til Dakine. Dakine produserte opprinnelig en surfekolleksjon som ble utviklet av respekt for Mauis bølger, og som først og fremst var rettet mot lokalbefolkningen. For Dakine er havet og fjellene mer enn bare en lekeplass. Dakine ser på disse stedene som en oase der avslapning og frihet forenes. Dakine 's bærekraftsarbeid er basert på respekt og takknemlighet for disse stedene og relasjonene. Dakine mener at planeten vår og lokalsamfunnene våre trenger hjelp, og til syvende og sist kan vi ha en positiv effekt på verden ved å redusere produktpåvirkningen, forbedre interne prosesser og bidra til å bygge et fellesskap av forkjempere gjennom felles lidenskaper.

Respekt for produktene til Dakine

Det beste Dakine gjør, er å lage et fantastisk produkt, men selv det beste produktet har en innvirkning på miljøet, så Dakine jobber alltid for å redusere denne innvirkningen og samtidig sørge for bærekraft og funksjonalitet. Hvert år forbedrer Dakine kunnskapen og materialalternativene sine, noe som gjør det enklere å tilnærme seg produktdesign med en rekke teknikker som prioriterer optimal ytelse og minimerer miljøpåvirkningen.

Bærekraftige Dakine produkter

Når Dakine lager produkter, er holdbarhet førsteprioritet. Når utstyret er laget for å vare, er det mindre sannsynlig at det havner på søppelfyllingen. Dakine gjør sitt beste for å bruke materialer som reduserer påvirkningen på miljøet og menneskene som arbeider med dem.

Hvert år utvider Dakine sitt produktsortiment og tar hensyn til følgende mer miljøvennlige alternativer.

Resirkulerte materialer

Dakine har lenge brukt resirkulerte PET-materialer, og hvert år streber de etter å bruke mer uten at det går på bekostning av bærekraften. PET-polyesterfibre kommer fra resirkulerte vannflasker av plast og brukes i alt fra ryggsekker til klær.

Bluesign®-godkjente materialer

bluesign®-systemet validerer hele leverandørkjeden for å sikre at det brukes de mest miljøvennlige kjemikaliene og prosessene. Dakine bruker bluesign™-godkjente materialer i hele sortimentet.

Dakine uitrusting

DWR-behandling i produkter fra Dakine

PFK-er er kjemikalier som ofte finnes i DWR-behandlinger (durable water repellent) som brukes på utstyr og klær for å gjøre tekstilene vannavstøtende. Noen av disse PFC-stoffene har vist seg å forurense vannveiene. Derfor samarbeider Dakine med sine partnere for å øke bruken av PFC-frie og PFC(ec)-frie DWR-behandlinger.

Dakine Bestill online på Snowboards.no

Hvis du vil ha varer fra Dakine, har du kommet til rett sted på Snowboards.no. Her finner du også snowboardklær fra andre merker! Bestill trygt og raskt på nettet eller kom innom snowboardbutikken vår. Butikken vår er lett tilgjengelig og parkering er gratis.