Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Drake Jade-bindinger

Den er lett som en fjær. Hvis du ønsker ekstra justeringsmuligheter og fleksibilitet, er dette bindingen for deg.

Description

Møt Drake Jade-bindingene

Mine damer og herrer i snowboardbransjen, la oss ønske den oppdaterte Jade velkommen. En binding som er tilgjengelig i så mange flotte farger at du får lyst til å samle på dem alle! Jade har et flott utseende med den nye Honey--stroppen som passer perfekt rundt enhver støvel. Bindingen er lett som en fjær, og hvis du er ute etter ekstra fleksibilitet og justeringsmuligheter, er dette den rette bindingen for deg. SP ade highback gir den akkurat den følelsen. Og la oss ikke glemme den nye Delta Evo-bunnplaten som gjør bildet komplett. Den holder hælen godt på plass og gir optimal stabilitet. Favorittvalget til våre PRO--ryttere!

Bindingen Jade-fra Drake er mer enn bare utseende. Det er en kraftig og allsidig binding som er designet for å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå. La oss ta en titt på noen av de imponerende funksjonene Jade har å by på.

Honey--stroppen er en revolusjon innen komfort og ytelse. Denne stroppen tilpasser seg perfekt til alle snowboardstøvler og gir deg en tettsittende, men komfortabel passform. Enten du kjører hele dagen i bakken eller begir deg ut i utfordrende terreng, vil Honey--stroppen holde føttene dine fornøyde.

I tillegg er Jade--bindingen utrolig lett. Det betyr at du slipper å bære med deg unødvendig vekt og får bedre manøvreringsevne og kontroll under kjøringen. Hvis du liker stilige, lette og fleksible bindinger, er Jade akkurat det du trenger.

SPade highback gir ekstra fleksibilitet og tilpasningsmuligheter til snowboardopplevelsen din. Det gjør at du kan tilpasse triksene dine og gjøre svingene dine med presisjon. Enten du er en erfaren snowboarder eller nybegynner, tilpasser Jade-bindingen seg til din stil og ditt ferdighetsnivå.

Og til slutt sørger Delta Evo-baseplaten for maksimal stabilitet og kontroll. Hælen holdes godt på plass, noe som gir bedre respons og ytelse på fjellet. Det er ikke rart at denne bindingen er favorittvalget til våre PRO--syklister.

Kort sagt er Drake Jade en binding som kombinerer stil og ytelse på en måte du garantert vil elske. Enten du er ute etter komfort, fleksibilitet, letthet eller stabilitet, har Jade alt dette. Så hva venter du på? Velg favorittfargen din og opplev kraften i Jade-bindingen på fjellet.

Spesifikasjoner
SKU: jadewb
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Drake
Type instap: Straps
Kjønn: Damer
Type: Park, Freestyle, All moutain
Nivå: Nybegynner, Avansert
Fleksibilitet: Myk
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Drake Jade

USA

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 6.5 35 - 37 22.5 - 23.5
M 6.5 - 9.5 37 - 41 23.5 - 26.5
L 9.5 - 11.5 41 - 44 26.5 - 28.5
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.