Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Drake Queen-bindinger

Drake Queen er en All Mountain-binding som har alle funksjonene som trengs for å nærme seg snowboardet og gjøre fremskritt i kjøringen.

Description

Møt Drake Queen-bindingene

Forestill deg bindingen Drake Queen-. Bare navnet utstråler kraft og eleganse. Og denne bindingen lever virkelig opp til navnet sitt. Queen--bindingen er designet for å erobre alle typer terreng, og har alle funksjonene du trenger for å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå. Queen--bindingen garanterer komfort, ytelse og stil, enten du er en erfaren proff eller nybegynner.

En av de mest fremtredende funksjonene i Queen--bindingen er Premium MFC--stroppen. Denne komfortable stroppen er designet for at du skal kunne kjøre hele dagen uten trykkpunkter eller ubehag. Enten du liker lange turer i bakken eller begir deg ut i utfordrende terreng, vil Queen--bindingen holde føttene dine komfortable slik at du kan yte ditt beste.

I tillegg er Queen--bindingen utstyrt med en EVA--basepad som absorberer vibrasjoner og støt. Dette sikrer en jevn og stabil kjøring, selv i ulendt terreng. Enten du suser ned humpete bakker eller kaster deg ut i dyp puddersnø, gir bindingen Queen-ekstra demping og komfort for å gjøre skituren enda morsommere.

I denne årskatalogen finner du bindingen Queen-i to forskjellige farger, slik at du kan velge det som passer deg best. Enten du liker en stilig hvit og grønn look eller foretrekker en kul helsvart versjon, gir Queen deg friheten til å fremheve din personlige stil.

Bindingen Drake Queen-er designet for å forbedre snowboardopplevelsen din, uansett nivå eller stil. Enten du utforsker de snødekte fjellene, carver i bakken eller gjør hopp i snowparken, er Queen alltid klar til å støtte deg.

Kort sagt er Drake Queen-den perfekte følgesvenn for snowboardere som ønsker komfort, ytelse og stil i én og samme binding. Så hva venter du på? Bli fjellets dronning med bindingen Drake Queen-og opplev kraften og elegansen i snowboarding på sitt beste.

Spesifikasjoner
SKU: queenwht
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Drake
Type instap: Straps
Kjønn: Damer
Type: Park, Freestyle, All moutain
Nivå: Nybegynner, Avansert
Fleksibilitet: Myk
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

Drake Dronning

USA

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 6.5 35 - 37 22.5 - 23.5
M 6.5 - 9.5 37 - 41 23.5 - 26.5
L 9.5 - 11.5 41 - 44 26.5 - 28.5
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.