Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Flow Mayon-bindinger

Ideell for syklister som ønsker å ta ytelsen og forventningene sine til neste nivå.

 Flow Mayon Black Alt om Flow Mayon-bindinger

Med den mykeste flexen i serien fra Flow er Juno det perfekte valget for nybegynnere og viderekomne som ønsker å nyte Flow sitt legendariske speed entry-system i en mer avslappet innpakning.

 Flow Mayon Black Alt om Flow Mayon-bindinger

Det går superraskt å komme inn og ut ved hjelp av ActiveStrap Tech, som bretter hele stroppen litt opp når du vipper hibacken bakover for å skape mer plass til støvlene.

Description

Flow Mayon: Den ultimate snowboardbindingen for kvinner

For kvinnelige snowboardkjørere som søker den ultimate kombinasjonen av stil, komfort og topp ytelse, finnes Flow Mayon. Denne bindingen er designet spesielt for å dekke de unike behovene til kvinner, og med den revolusjonerende Active Strap Tech er den det perfekte utstyret for å ta snowboardeventyrene dine til neste nivå.

Skreddersydd for kvinner

Flow forstår at kvinner har spesifikke forventninger når det gjelder snowboardutstyr. Derfor er Mayon spesielt utviklet for å imøtekomme disse behovene. Med skreddersydd passform og avansert teknologi garanterer Mayon at du kan ta deg trygt ned fra fjellet.

Enkel inn- og utstigning

Mayon er utstyrt med Flow s karakteristiske speed entry-system, som gjør inn- og utstigning enkel. Den innovative Active Strap Tech gjør at du kommer raskt og problemfritt inn i bindingen, slik at du kan bruke mer tid i bakken.

Komfort og støtte:

Med ComfortFit Fusion PowerStrap tilpasser Mayon seg perfekt til foten din og sørger for optimal komfort. Denne stroppen fordeler trykket jevnt over hele foten, slik at trykkpunkter blir en saga blott og du kan kjøre smertefritt hele dagen.

Enten du er nybegynner og ønsker å forbedre ferdighetene dine eller en erfaren snowboarder som elsker utfordringer, gir Mayon den perfekte balansen mellom respons og kontroll. Hibacken i glassfylt nylon gir sårt tiltrengt støtte og stabilitet, mens EVA-dempingen i hælen absorberer støt og gir en myk tur.

I tillegg til ytelse og komfort har Mayon også en moderne og stilig design som passer sømløst inn i snowboardkulturen. Med sans for detaljer og estetikk er Mayon et ekte blikkfang på fjellet.

For å oppsummere: Flow Mayon er den perfekte snowboardbindingen for kvinner som er ute etter ytelse, komfort og stil. Den er den ideelle følgesvennen på eventyr i fjellet, uansett erfaringsnivå. Velg Mayon og opplev den perfekte kombinasjonen av teknologi og stil på din neste tur. Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse på snøen takket være Flow Mayon-binding med Active Strap Tech.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Flow Mayon US Ungdom og menn US Kvinner EU UK JPN / Mondo
S - 4.5 - 6.5 32.0 - 37.0 0.0 - 4.0 19.5 - 23.0
M - 6.0 - 10.0 36.0 - 41.5 3.5 - 7.5 22.5 - 26.5
L - 9.5 - 12.5 41.0 - 45.0 7.0 - 10.5 26.0 - 29.5
General specifications
Om dette snowboardet
Svar
Tå-Stivhet i hælen
Laterall Stifness
Rask inn/rask ut
 Flow Mayon Black Rask inn/rask ut
Makttriangelet
 Flow Mayon Black Makttriangelet
Technical specifications
 Flow Mayon Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Flow-bindinger er avanserte snowboardbindinger som er kjent for sitt innovative design med bakre innsteg, slik at snowboardere raskt og enkelt kan ta seg inn og ut uten å måtte justere tradisjonelle stropper. De kombinerer brukervennlighet med ytelse, noe som gir en jevn og responsiv kjøring for snowboardkjørere på alle nivåer.

Bunnplate Axis--serien

AXIS--serien er en bunnplate i glassfylt nylon med asymmetrisk design for optimal kraftoverføring. Bredere enn NX2 og Fuse for stabilitet og rask tilgang, men med PowerBeams utenfor-aksen, asymmetriske vippehjørner og forskjøvede kabelfester for direkte og balansert kraftoverføring til brettet.

Høyrygget Asym Unibacks Axis

1-piece Asymmetrical Axis Uniback er en middels-stiv Glass-Filled Nylon hiback som er formet for å passe perfekt til støvelens konturer og vinklede kjørevinkler, og har en støttende ryggrad med en mer tilgivende lateral fleks for en god blanding av all-moutain- og freestyle-kjøring.

Skralle LSR, låsbare slap-ratcher

Låsbare spenner for å sikre ønsket stramming av stroppen. Still dem inn og glem dem for automatisk modus, eller bruk dem som vanlige spenner for Two-Strap-experience.

Plater Universell monteringsskive

Alle Jones bindinger har en skive som er kompatibel med tradisjonelle 4x4-innlegg, 2x4 og EST/Channel-monteringssystemet.

Strømstropp Fusion-stropp

Fusions PowerStraps i ett stykke er 3d-formet for god passform og dekker et større område av foten for mer komfort og kontroll. Den beste Easy-Entry and Set-It and Forget-It-ytelsen.

Fusjonskraftstropper Fusion ExoFrame

Det øvre laget av to ExoSPiner over ankel- og tåsonene og de lette, injiserte Fusion Strap-rammene under fungerer sammen for å fordele trykket jevnt og konsentrere energien i bunnplaten.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.