Flow bindinger

Alt om Flow bindinger

Leter du etter Flow bindinger til å montere på snowboardet ditt? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. Vi har nesten alle modeller av Flow bindinger i vårt sortiment. Vet du allerede hvilken modell Flow binding som passer deg best? Ta en titt på hele kolleksjonen vår, og kjøp dine Flow snowboardbindinger raskt og enkelt på nett i nettbutikken vår eller kom innom vårt showroom i Oldenzaal.

flow bindingen

Hva er fordelene med Flow bindinger?

Er du fortsatt i tvil om Flow er den rette bindingen for deg? Nedenfor har vi listet opp alle fordelene med disse snowboardbindingene med den velkjente bakre inngangen.

  1. Rask ombordstigning med en Flow -binding

Den mest kjente fordelen med disse populære bindingene er at det er raskt og enkelt å komme inn. Også kalt "SPeed Entry bindings". Hvorfor det? Det er ganske enkelt. Du åpner den høye ryggen på Flow snowboardbindingen bakover ved hjelp av snaplåsen. Dette skaper nok plass bak til at du kan skyve snowboardstøvelen inn i bindingen. Du slipper å sitte på rumpa for å stramme snowboardbindingen! Hvor bra er ikke det?

  1. Kraftige og komfortable Power Straps

En annen fordel er at Flow bindinger er komfortable. De store, brede stroppene fordeler trykket godt over støvelen. Dette minimerer trykkpunktene slik at du nesten ikke kjenner bindingene. Resultatet er at du nesten ikke kjenner bindingen rundt foten. På de fleste modeller av Flow bindinger kan du velge mellom to forskjellige reimer:

Flow Fusion snowboardbinding

Dette er den mest tradisjonelle stroppen fra Flow. Denne store og brede stroppen gir en kraftig og direkte respons.

Flow Hybrid snowboardbinding

Hybrid PowerStraps forbinder ankelstroppen med en mer konvensjonell nesestropp for en perfekt blanding av kontroll og fleksibilitet.

  1. Optimal energioverføring gjennom Power Triangle

Takket være stålkabelen som sitter mellom den høye ryggen og bunnplaten, reagerer Flow -bindingen lynraskt når du svinger bakover.

Den mest populære bindingen Flow

Med Active Strap Technology har det aldri vært enklere å komme inn og ut av en Flow -binding. Når den høye ryggen vippes opp, hever stroppen seg litt, noe som frigjør enda mer plass for inn- og utstigning. For eksempel har Flow Omni, en god snowboardbinding for kvinner, en slik stropp.

flow bindingen

Flow NX2-bindinger

Flow NX2 er for alle snowboardkjørere som ønsker en sterk, stiv og direkte snowboardbinding med mye støtte. Fordi hibacken er forsterket med glassfiber og utstyrt med asymmetriske støttepaneler kombinert med "Active Strap Technology", er bindingen svært justerbar og gir en superrask innstigning. Hvis du vil ha enda mer respons, kan du også ta en titt på Flow NX2 GT.

 
 

De nyeste modellene Flow bindinger

For vinteren 2021 lanserte Flow bindinger en helt ny serie med stropper. For eksempel er Fusion-stroppen og Hybrid-stroppen nå forvandlet til Powerstraps, og begge er laget av 3D-støpt EVA. En Fusion powerstrap har en powerstrap i ett stykke som gjør det enkelt å komme inn og ut av bindingen, samtidig som du beholder kontrollen, grepet og komforten. Hybrid Powerstrap har fortsatt tåstropp for de som ønsker mer kontroll.

Flow Snowboards

Kanskje har du selv et snowboard fra Flow, og etter mange års tro tjeneste er du på utkikk etter et nytt brett fra dette flotte merket. Dessverre lager Flow ikke snowboards lenger, men ikke bekymre deg, denne linjen er overtatt av Nidecker snowboards. Har du eid en Flow Merc og leter du etter en ny versjon? Da er Nidecker Merc etterfølgeren! Det samme gjelder Flow snowboardstøvler. Disse heter nå også Nidecker, men er fortsatt laget med den tradisjonelle Flow passformen. Tidligere hadde du Flow Helios, som nå heter Nidecker Helios. Ser du ikke skogen for bare trær, og vil du ha noen råd? Vi har jobbet med begge snowboardmerkene i årevis, så vi kan fortelle deg nøyaktig hvilket Nidecker brett som er den beste etterfølgeren til ditt Flow snowboard.

flow bindingen

Hva er de beste Flow bindingene?

Vi får ofte spørsmål om hva som er de beste snowboardbindingene. En Flow binding eller en tradisjonell stroppbinding? Vi er veldig begeistret for Flow-merket, men vi kan ikke si at de er bedre eller dårligere enn tradisjonelle stroppbindinger. Det er fortsatt en personlig preferanse. Vi kan imidlertid avkrefte at Flow bindinger ikke er stabile nok, eller at du har slakk i Flow bindinger. Det som imidlertid er viktig når du kjøper Flow bindinger, er at du justerer dem riktig til støvelen. I tillegg bør snowboardstøvlene dine passe godt. Erfaringsmessig vet vi at mange snowboardkjørere bruker for store sko. De ser fine ut, men når du begynner å kjøre snowboard, merker du at du begynner å skli. Med en stroppbinding kan du jukse litt ved å stramme bindingen litt for mye. Dette er ikke noe du ønsker å gjøre, da det fører til trykkpunkter i støvlene. Når du går inn i en Flow -binding med for store sko, fortsetter du å skli i skoen. Hvis du lukker Flow -bindingen for stramt, blir det vanskeligere å komme inn og ut. Dessuten kan du justere alt mulig på bindingene. Synes du dette er vanskelig? Kom til snowboardbutikken vår, så hjelper vi deg.

Reservedeler til Flow bindinger

Ingenting er så irriterende som å miste en del av flow-bindingen når du er på fjellet. Derfor bør du jevnlig sjekke at alle skruene sitter godt fast. Hvis du mister en del, eller hvis en del av Flow snowboardbindingen din har gått i stykker? Da kan du komme til oss for reservedeler til Flow bindinger. Du finner stropper, skruer eller sperrer i delen for deler til snowboardbindinger. Finn først ut hvilken type flow-binding du har, og se på bildet hvilken del du trenger.

Hvorfor kjøpe Flow bindinger hos Sideways?

Vi har mer enn 10 års erfaring med Flow bindinger og kjenner bindingene ut og inn. Derfor kan vi anbefale de beste Flow -bindingene for deg. Det er ikke likegyldig hvilken Flow binding du monterer på hvilket snowboard. Leter du etter et komplett snowboardsett med Flow bindinger? Da er du heldig! Vi har en rekke flotte snowboardsett med Flow -bindinger på lager. Finnes ikke ditt ønskede sett på listen? Kontakt oss og fortell oss hva du ønsker. Vi vil umiddelbart gi deg en god pris på settet.

Bestiller du Flow bindinger på nettet før kl. 17.00? Da blir de sendt samme dag med PostNL. Vi tar INGEN fraktkostnader for å sende snowboardbindinger. Foruten Flow har vi også gode snowboardbindinger fra andre merker.

Se hele vårt utvalg av snowboardbindinger