Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.

Alt om Gnu Gremlin

Gremlin Gnu Gremlin, et snowboard som ikke vil gå ubemerket hen, er designet som et alt-i-ett-brett for avanserte snowboardkjørere som ønsker å skille seg ut i bakken og på afterski.

 Gnu Gremlin Alt om Gnu Gremlin

Magne-Traction er en patentert teknologi som skaper bølgete skjærekanter på snowboardet for bedre grep på isete og hard snø. Disse bølgene skaper ekstra kontaktpunkter som øker stabiliteten og kontrollen.

 Gnu Gremlin Alt om Gnu Gremlin

Dette snowboardet har en flytende nose som bokstavelig talt søker etter pudder, slik at du kan gli uanstrengt gjennom nysnøen og få en uovertruffen opplevelse i dype pudderbakker.

Description

Gremlin Gnu Gremlin, et snowboard som ikke vil gå ubemerket hen, er designet som et alt-i-ett-brett for avanserte snowboardkjørere som ønsker å skille seg ut i bakken og på afterski. Med sine særegne egenskaper er Gremlin et brett som ikke bare tiltrekker seg oppmerksomhet fra stolheisen til baren, men som også utmerker seg med allsidighet og ytelse.

Dette snowboardet har en flytende nese som bokstavelig talt søker etter pudder, slik at du kan gli uanstrengt gjennom nysnøen og få en uovertruffen opplevelse i dype pudderbakker. Camber-kroppen gir utmerket pop, slik at du enkelt kan hoppe over skiløpere og ropelines, samtidig som brettet er lekent og tilgivende.

Gremlin Gnu Gremlin er utstyrt med en sintret base, noe som betyr at overflaten er slitesterk og gir utmerkede glideegenskaper. Denne basen er imidlertid ikke redd for å få noen riper fra steiner, noe som er et tegn på Gremlins eventyrlystne natur og vilje til å flytte grenser.

Det som virkelig skiller Gremlin ut, er ikke bare ytelsen på fjellet, men også den sære personligheten som følger med. Brettet omtales som "det eneste snowboardet på planeten som forteller sannheten", og tillegget "løgner er for vanskelige å huske når ilden brenner" tilfører Gremlins karakter et snev av mystikk og opprørskhet.

Gremlinen Gnu Gremlin er ikke bare en god idé, men også en tavle som sier noe. Det er et brett som sier: "Jeg er her for å skille meg ut, pushe grenser og ha det gøy på fjellet." Så hvis du er på utkikk etter et snowboard som skiller seg ut fra resten og er klar til å utfordre normen, er Gnu Gremlin brettet for deg. Skaff deg et Gremlin og gjør deg klar for et uforglemmelig eventyr på snøen.

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 155 158
Effektiv kant (cm) 108 110
Spissbredde (cm) 31.3 32.1
Midjebredde (cm) 26.4 27
Halebredde (cm) 30.1 30.8
Sidecut-radius (m) 7.2 7.5
Spesifikasjoner
SKU: gremlin23/24
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Product label title: Leveres vokset
Product label description: Gratis tjeneste
Merkevare: Gnu
Kjønn: Menn
Type: All moutain, Freeride, Carving
Form: Directional
Profil: Hybrid rocker, Hybrid camber
Nivå: Avansert, Ekspert
Fleksibilitet: Medium, Stiv
Base: Sintered base
Sesong: 2023 - 2024
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
Banana Technology C3-camber
 Gnu Gremlin Banana Technology C3-camber
Magne Traction
 Gnu Gremlin Magne Traction
 Gnu Gremlin Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Mervin Manufacturing, som ble grunnlagt i 1977 av Mike Olson og Pete Saari, er den ledende produsenten av Gnusnowboards. Med fokus på miljøvennlighet og lokal produksjon er selskapet basert i Sequim, Washington, og er fortsatt den siste store brettfabrikken i USA.

Base Sintret knivsnitt

Hard, rask og enkel å vedlikeholde

Kjerne G3 Eco Construction

Aspen/Pauwlonia - FSC-sertifisert, lettere, sterkere og poppete

Glass Tri-Ax og Bi-Ax

Sterkere og mer pop

Toppark Øko-sublimerte biobønner

Toppark laget av miljøvennlige materialer

Profil C3 Camber Banana-teknologi

Den Lib Tech C3 camber-profilen kombinerer aggressiv camber under bindingene med lett rocker i midten for en kraftfull og allsidig kjøreopplevelse.

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.