Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Howl Flyweight-vottene

Vis hvem du er i bakken med Howl Flyweight Mitt, en vott full av stil. Den slående designen og den logobaserte estetikken gjør det morsomt å vise hvem du er og markere deg i bakken. Til tross for den lave prisklassen går denne hansken ikke på akkord med holdbarheten, noe som gjør at den holder hele vinteren.


Hansken er laget med et hovedskall av Poly Twill og en Pu Suede-finish på tommelen, og byr på både stil og funksjonalitet. Shark PU-håndflaten med digitalisert mønster forbedrer ikke bare grepet, men bidrar også til den generelle designen. Hypora Insert er vanntett med en klassifisering på 10k/5k, noe som holder hendene tørre og komfortable.


Votten er isolert med 3M Thinsulate (C100), som gir effektiv varme uten at det går ut over den lette følelsen. Micro Bemberg-fôret gir ekstra komfort og god passform. Borrelåslukningen med borrelås og elastisk håndledd gjør det enkelt å justere hansken og sørger for en sikker og personlig passform.
I tillegg leveres hansken med en avtakbar snor med gummitrekk. Denne snoren er ikke bare et praktisk element, men også en stilig detalj som gjør hansken komplett.


Enten du glir nedover bakkene eller nyter vinterlandskapet, er Howl Flyweight Mitt din ideelle følgesvenn. Det iøynefallende designet, den slitesterke konstruksjonen og den rimelige prisklassen gjør denne hansken til en perfekt blanding av stil og ytelse på vintereventyrene dine. Vis din personlighet og hold deg varm med Howl Flyweight Mitt - der mote møter funksjon på fjellet.

Spesifikasjoner
SKU: H005lpd
Merkevare: Howl
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Damer
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.