Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Howl Reserve-vottene

Howl Reserve-vottene har nylig blitt oppdatert med forbedret isolasjon, noe som gjør disse slitesterke og lette vottene enda mer motstandsdyktige mot kulde. Vottene har en unik design fra Howl og et ytre lag av diamant ripstop-nylon, og er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil.


Hovedskallet på disse vottene er laget av et slitesterkt og lett skall som gir pålitelig beskyttelse mot vær og vind. PU Suede Trim tilfører et snev av luksus, mens Alpine Grip PU-i håndflaten sikrer et godt grep og holdbarhet selv under krevende forhold. Hypora-innlegget med en vanntetthetsgrad på 10k/5k beskytter hendene dine mot fuktighet, slik at du har det komfortabelt uansett vær.


Fôret i microfleece gir en myk og behagelig følelse, og den unike designen i diamond ripstop-nylon skiller vottene fra resten. Lukkesystemet med ett-hånds-strikk og hekte gjør det enkelt å justere passformen, slik at du raskt kan tilpasse den til dine preferanser. Den avtakbare snoren med gummitrekk er et funksjonelt element som gjør at du alltid har vottene tilgjengelig, selv om du tar dem av for en stund.


Enten du er en erfaren proff på jakt etter pålitelig ytelse eller bare nyter en dag på fjellet, tilbyr Howl Reserve Mitts den ideelle kombinasjonen av komfort og beskyttelse. Med sin oppdaterte isolasjon, slitesterke konstruksjon og iøynefallende stil er disse vottene et must-for alle snowboardere og skiløpere som er ute etter kvalitet og stil i bakken.

Spesifikasjoner
SKU: h044blk
Merkevare: Howl
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Damer
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.