Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Howl Sexton-hanskene

Howl Sexton-hanskene er designet i samarbeid med Joe Sexton og er en slående oppdatering av et ettertraktet design med nye tekniske elementer som gir en mer moderne versjon av en tidløs klassiker.

Sexton-hanskene er laget av geiteskinn av høy kvalitet og er både slitesterke og smidige. Håndflaten er laminert med gripetape som gir et utmerket grep, noe som gjør hanskene ideelle for krevende snowboardforhold.

Det vanntette og pustende innlegget med 10k/10k-klassifisering beskytter hendene mot snø og fuktighet, mens Primaloft Gold--isolasjonen og fôret i mikrofleece gir varme og komfort. Med en varmeklassifisering på 4 av 5 er du sikret varme under lange dager på fjellet.

Det oppdaterte designet på Sexton Gloves kombinerer funksjonalitet med stil. Geiteskinnskonstruksjonen gir ikke bare slitestyrke, men tilfører også designet et snev av luksus. Hanskene dekker behovene til krevende snowboardkjørere, samtidig som de har et moderne og estetisk uttrykk.

Enten du er en erfaren snowboardkjører på jakt etter tekniske innovasjoner eller bare vil ha stilige og funksjonelle hansker til dine eventyr på fjellet, tilbyr Howl Sexton Gloves den perfekte kombinasjonen av ytelse og design. Disse hanskene er laget for å oppfylle kravene til moderne snowboardere og er et pålitelig valg for en rekke værforhold og snowboardstiler.

Spesifikasjoner
SKU: h197blk
Merkevare: Howl
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.