Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Jones Airheart 2.0

Jones Airheart 2.0 kombinerer den kraftige True Camber-profilen, Traction Tech 3.5 og 3D Contour Base 2.0 for en uovertruffen snowboardopplevelse.

 Jones Airheart 2.0 Alt om Jones Airheart 2.0

Forever Flex er en ny produksjonsprosess fra Jones som bidrar til å stabilisere snowboardets fleksibilitet og profil gjennom hele levetiden.

 Jones Airheart 2.0 Alt om Jones Airheart 2.0

En tradisjonell full camber-profil som gir den vanvittige kantresponsen til camber uten de vanlige hang-ups.

Description

Oppdag Jones Airhart 2.0

Gå inn i en verden av ubegrenset moro og frihet med Jones Airheart, et mesterverk av teknologi og design skapt spesielt for kvinner som ønsker å ta snowboardopplevelsen til nye høyder. Jones Airheart har den perfekte balansen mellom kraft og lekenhet, noe som gjør den til en uunnværlig følgesvenn for alle ambisiøse snowboardkjørere.

Pop og grep takket være True Camber

Med True Camber-profilen på Jones Airheart blir hver eneste utforkjøring et fantastisk eventyr. Den klassiske camber-flexen gir uovertruffen pop og respons, slik at du kan carve og gjøre kraftige svinger med selvtillit. Enten du utforsker terrenget eller utfordrer deg selv i parken, gir denne camber-profilen den stabile basen du trenger for å briljere.

Jones Airhearts innovative Traction Tech 3.5-kantteknologi tilfører en ekstra dimensjon til kjøreopplevelsen. Strategisk plasserte, lett løftede kanter gir overlegen grep på alle underlag, slik at du kan kjøre trygt, selv i det mest utfordrende terrenget. Fra isete bakker til puddersnø er Airheart stabil og responsiv.

Men det er 3D Contour Base 2.0 som virkelig får Jones Airheart til å skille seg ut. Denne avanserte designen skaper et naturlig løft i nese og hale på brettet, slik at du uanstrengt kan svinge og flyte gjennom alle svinger. Enten du dykker ned i den dype puddersnøen eller perfeksjonerer teknikken din i parken, gjør denne konturdesignen hver eneste tur jevn og behagelig.

Jones Airheart er ikke bare teknisk avansert, men også bygget for å vare. Med en trekjerne av høy kvalitet og karbon- og basaltforsterkninger gir dette brettet holdbarhet og stabilitet uten at det går på bekostning av ytelsen. Det er din billett til endeløse eventyr på fjellet.

Gå inn i verdenen til Jones Airheart og oppdag en ny dimensjon av snowboarding. Med True Camber-profil, Traction Tech 3.5 og 3D Contour Base 2.0 er dette brettet mer enn bare utstyr - det er din partner for moro, frihet og fremgang i bakken. Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse med Jones Airheart.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 143 146 149 152 155
Vekt på brettet kg 2,2 kg / 4,84 lbs 2,3 kg / 5,06 lbs 2.3kg / 5.06lbs 2,4 kg / 5,28 lbs 2,5kg / 5,5lbs
Kontaktlengde 95,6 98,2 100,8 103,4 106
Effektiv kantlengde 109,6 112,2 114,8 117,4 120
Spissbredde (cm) 27,6 27,9 28,2 28,5 287,7
Halebredde (cm) 27,6 27,9 28,2 28,5 287,7
Midjebredde (cm) 23,6 23,8 24 24,2 24,4
Sidecut radius (m) 6,4 6,6 6,8 7 7,2
Avsmalning (cm) 0 0 0 0 0
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
Ekte camber
 Jones Airheart 2.0 Ekte camber
3D Contour base 3.0
 Jones Airheart 2.0 3D Contour base 3.0
Technical specifications
 Jones Airheart 2.0 Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Jones Snowboards skiller seg ut med sin konstante søken etter innovasjon og ytelse, og integrerer teknologier som 3D Contour Base og Traction Tech for å gi overlegen grep og manøvrerbarhet. I tillegg er merket kjent for sitt sterke engasjement for bærekraft, noe som gjør dem til en foregangsbedrift innen miljøvennlig produksjon og bevissthet i snowboardbransjen.

Base Sintret 8000-base

Nytt supersterkt materiale laget av polyetylen med ultrahøy molekylvekt (UHMW-PE) og karbon. Basen er enkel å reparere, absorberer mye voks og er lynrask.

Kjerne Kjernekraft

Kjerne av massivt tre med tre tettheter og bambusstaver av hardtre for ekstra kraft og holdbarhet, samt paulownia for å spare vekt.

Glass Triax glassfiber

Sydd flerakset glassfiberlaminat for presis og responsiv kjøring i alle typer terreng og snøforhold.

Toppark Toppark i miljøvennlig plast

Bioplastisk topplaken laget av Castor-bønner. Dette miljøvennlige-materialet er ultralett, spon- og ripebestandig og vann- og snøavvisende (snøen fester seg mindre til topplakenet).

Profil Ekte camber

En tradisjonell full camber-profil som gir den vanvittige kantresponsen fra camber uten de vanlige hang-ups. Camberradiusen smalner av i spissene til den avfasede 3D Contour Base, som frigjør kantene der de liker å hekte og balanserer popen og retningsstabiliteten til camber med en løsere, mindre fengende følelse.

Form Retningsbestemt tvilling

Et snowboard med symmetrisk outline og flex, men med en litt forskjøvet setback-bindingsposisjon.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.