Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Jones Orion-bindinger

Orion-bindingen er laget for frikjørere som ønsker en komfortabel og slitesterk frikjøringsbinding med en freestylevennlig medium soft flex.

 Jones Orion Safety Red Alt om Jones Orion-bindinger

Jones bindinger gir justerbar demping og respons ved å veksle mellom Surf Mode og Freeride Mode. Surf Mode lar deg justere hardere, mens Freeride Mode holder deg låst for maksimal respons.

 Jones Orion Safety Red Alt om Jones Orion-bindinger

NOW Skate Tech-systemet fungerer som en skateboardtruck, forbedrer brettkontrollen og reduserer fotutmattelse ved å overføre energi direkte fra bindingen til sidene av brettet gjennom et dynamisk design.

Description

Jones Orion er den ideelle snowboardbindingen for freeride/freestyle.

Jones Orion har SKATETECH--teknologi som overfører energien din direkte til kantene på brettet via den mest avanserte Hanger 3.0. Hanger 3.0 er bredere for bedre passform på snowboardstøvelen og har et større fotavtrykk for bedre energioverføring. Orions Progressive Flex Highback er stivere i bunnen og blir gradvis mykere mot toppen for en presis og leken bindingsfølelse. Jones Orion kan stilles inn i Surf--modus eller Freeride--modus ved å bytte foring og bytte Comfort Flex Ankle Straps mellom bindingene. Comfort Flex-ankelstroppene er formet i 3D-for å fordele stroppetrykket jevnt og unngå at stroppene skjærer seg. Orion er også utstyrt med den nye 3D Flex Fit 2.0 capstrap. Den diskrete 3D Flex Fit 2.0-kappestroppen er lett elastisk og tilpasser seg enhver skoform.

Jevn trykkfordeling fra NOW Skate Tech

Snowboardbindingene fra Jones er utstyrt med Now Skate Tech. Et unikt system som bruker et hengsel i midten av bindingen. Dette sikrer en jevn fordeling av trykket fra tå- og hælsiden av bindingen til snowboardet.

Jones Orion er enkel å montere på et hvilket som helst snowboard med de medfølgende 4x4-platene, som også kan monteres på et Burton -brett med en kanal.

Trenger du å justere bindingen i løpet av dagen? Ikke noe problem! Orion-bindingen kan justeres helt uten skiftenøkler eller skrujern.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

S M L
US 5.0 - 7.0 7.5 - 10.0 10.5+
EU 36.5 - 39.5 40 - 43 43.5+
Mondo 23.5 - 25 25.5 - 28 28.5+
General specifications
Om dette snowboardet
Flex Surf-modus
Flex Freeride-modus
Høyrygget flex
Freeride-modus
 Jones Orion Safety Red Freeride-modus
Surfemodus
 Jones Orion Safety Red Surfemodus
Technical specifications
 Jones Orion Safety Red Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Organize er et system som holder skrivebordet ryddig og bildet-verdig hele dagen. Du får oversikt over arbeidet ditt mens du ordner tingene dine i dedikerte skuffer.

Bunnplate Comfort Foam fotpute

EVA-fotseng i skum i full lengde for maksimal bindingskomfort og minimal tretthet i foten. Den formstøpte fotsengoverflaten 3D-gir overlegen trekkraft for alle støvelprofiler og forhindrer snøansamling.

Høyrygget Progressiv Flex Highback

Designet for presis og leken respons. Symmetrisk, middels bred profil og middels fleks for carving, airs tweaking og switch riding.

Skralle Asym spenner

Bombesikre sperrer laget av flylegering med ultrasterke spaker og fjærer. Trippel skralleutforming gir raskere åpning og frigjøring.

Plater Universell monteringsskive

Alle Jones bindinger har en skive som er kompatibel med tradisjonelle 4x4-innlegg, 2x4 og EST/Channel-monteringssystemet.

NÅ Skatetech Anheng 3.0

Skatetech er en revolusjonerende bindingsteknologi som integrerer bevegelsene fra skateboarding i snowboarding og gir en dynamisk og responsiv kjøreopplevelse.

Vekt

880 g (størrelse M)

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.