Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Lib Tech Golden Orca

Lib Tech Golden Orca er et revolusjonerende snowboard som kombinerer det ytelsesorienterte Magne-Traction® og den allsidige C2X--profilen for ultimate fjellopplevelser.

 Lib Tech Golden Orca Alt om Lib Tech Golden Orca

Magne-Traction er en patentert teknologi som skaper bølgete skjærekanter på snowboardet for bedre grep på isete og hard snø. Disse bølgene skaper ekstra kontaktpunkter som øker stabiliteten og kontrollen.

 Lib Tech Golden Orca Alt om Lib Tech Golden Orca

Lib Tech Golden Orca vant Natural Selection--konkurransene med kraft og smidighet i begge retninger.

Description

Oppdag Lib Tech Golden Orca

Ta steget inn i en verden av endeløs snowboardglede og banebrytende ytelse med mesterverket Lib Tech Golden Orca. Dette snowboardet tar ikke bare kjøreopplevelsen din til et nytt nivå, men åpner også døren til enestående muligheter på fjellet. Enten du er en erfaren snowboardkjører eller nettopp har begynt på snowboardeventyret, lover Golden Orca en tur full av kraft, presisjon og stil.

Hjertet i Golden Orca er fylt med avansert teknologi som tar snowboarding til nye høyder. Lib Tech Høydepunktet er den revolusjonerende kantteknologien Magne-Traction®. De unike korrugerte kantene gir uovertruffent grep på en rekke snøforhold, slik at du trygt kan utforske fjellet, selv i isete terreng. Denne innovasjonen forbedrer kontrollen og responsen, noe som gir en betydelig bedre kjøreopplevelse.

Lib Tech C2X-mønster

Golden Orcas C2X-profil er et mesterverk i seg selv. Den kombinerer camber under foten med subtil rocker mellom bindingene for en harmonisk blanding av stabilitet, pop og lekenhet. Denne profilen maksimerer ytelsen i både puddersnø og preparerte bakker, slik at du kan bevege deg fritt og finpusse ferdighetene dine uten begrensninger.

Enten du liker fart, liker tekniske utfordringer eller bare vil cruise med stil, tilpasser Golden Orca seg dine behov. Brettet har en retningsbestemt form som legger vekt på kontroll, mens Magne-Traction® og C2X-profilen gir den perfekte kombinasjonen av grep og lekenhet. Dette gjør at brettet passer for frikjørere og alle-fjellkjørere som ønsker allsidighet og ytelse i én og samme pakke.

I tillegg til sine utmerkede tekniske egenskaper er Golden Orca også et visuelt kunstverk. Den slående designen gjenspeiler snowboardets kraft og eleganse, og får deg ikke bare til å skille deg ut på fjellet, men også til å uttrykke din egen stil og personlighet.

Kort sagt er Lib Tech Golden Orca ikke bare et vanlig snowboard, men en følgesvenn som hjelper deg med å pushe grensene dine og leve ut lidenskapen din for snowboarding. Føl følelsen av total kontroll, nyt allsidigheten og oppdag en ny dimensjon av moro på fjellet med Golden Orca som din trofaste følgesvenn.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 153 157 161
Effektiv kant (cm) 110 113 115
Spissbredde (cm) 30.7 30.9 31.1
Midjebredde (cm) 26.3 26.5 26.7
Halebredde (cm) 29.8 30 30.2
Sidecut-radius (m) 8 8 8
Vektområde (KG) 70+ 70+ 75+
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
Banana Technology C2X-vippe
 Lib Tech Golden Orca Banana Technology C2X-vippe
Magne Traction
 Lib Tech Golden Orca Magne Traction
Technical specifications
 Lib Tech Golden Orca Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Mervin Manufacturing ble grunnlagt i 1977 av Mike Olson og Pete Saari og er den ledende produsenten av Lib Tech snowboards. Med fokus på miljøvennlighet og lokal produksjon er selskapet basert i Sequim, Washington, og er fortsatt den siste store brettfabrikken i USA.

Base Sintret base

Hardt og raskt!

Kjerne Fire Power Cunstruction [FP]

50 % asp og 40 % Paulownia + 10 % basalt

Glass Tri-Ax + Basalt

Firepower Construction er en kombinasjon av ytelsesforbedringer og holdbarhetsfordeler som gir føreren en bedre kjøreopplevelse.

Toppark Øko-sublimerte biobønner

Toppark laget av miljøvennlige materialer-

Profil C2X

Lib Tech 's C2X--profil kombinerer camber og rocker for presis kontroll, grep og spillbarhet i ulike typer terreng.

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.