Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Lib Tech Lost Retro Ripper

Denne er som skapt for jevne, raske linjer og eksplosive slashes... gjør en vanlig dag på et skianlegg mer surfete. ta en flott pow-dag og skap et minne for livet.

 Lib Tech Lost Retro Ripper Alt om Lib Tech Lost Retro Ripper

Retro Ripper elsker å ri i stormen eller stille, meditative skogsturer til hemmelige puddergjemmesteder.

 Lib Tech Lost Retro Ripper Alt om Lib Tech Lost Retro Ripper

Med dypskjærende elliptiske sidekanter som søker i bakkene, en tilbaketrukket camber og en stance som er synkronisert med den hardt kjørende sidekanten.

Description

Oppdag Lib Tech Lost Retro Ripper

Lib Tech Lost Retro Ripper er et snowboard som kombinerer Matt Biolos' mangeårige erfaring og den tekniske ekspertisen til Lib Tech for å skape et mesterverk som tar snowboardopplevelsen din til nye høyder. Dette snowboardet er inspirert av japansk puddersnø, og er designet for pudderentusiaster, men det fungerer like bra på alle andre deler av fjellet.


Et av Retro Rippers fremste kjennetegn er de dype elliptiske sidekuttene, som gjør det enkelt å ta skarpe svinger og skjære gjennom preparerte bakker. Denne innovative teknologien gir uovertruffen presisjon og stabilitet, slik at du kan kjøre nedover fjellet med selvtillit og stil.


Snowboardet har en tilbaketrukket camber og en stance som er perfekt tilpasset den hardkjørende sidekutten. Dette gir en kraftfull og responsiv kjøreopplevelse som gir deg full kontroll over snowboardet uansett forhold.


Et annet slående trekk ved Retro Ripper er den karakteristiske swallowtailen, som er inspirert av klassiske surfebrett. Denne swallowtailen gir ekstra flyt i puddersnø og forbedrer svingene dine, slik at du kan gli uanstrengt gjennom dyp snø.
Dette snowboardet er designet for å skinne både på en rolig pudderdag og under eventyrlige turer til skjulte pudderparadiser. Det er perfekt for jevne, raske linjer og eksplosive slashes, og lar deg gjøre en vanlig dag på skianlegget til noe helt spesielt. Retro Ripper er en tidløs klassiker som skaper minner for livet.


Lib Tech Lost Retro Ripper er kort sagt resultatet av et samarbeid mellom en mesterdesigner og et ledende snowboardmerke. Dette snowboardet er ikke bare nok et retro-snowboard; det er en tidløs klassiker som setter standarden for ytelse og stil på fjellet. Hvis du er klar til å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå, er Retro Ripper det perfekte valget. Så hva venter du på? Sett deg på Retro Ripper og gjør deg klar for uforglemmelige opplevelser på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 161 166
Effektiv kant (cm) 109 118
Spissbredde (cm) 31.7 32.7
Midjebredde (cm) 26.1 27
Halebredde (cm) 29.1 30.9
Sidecut Radius (m) 8-7-6 8-7-6
Vektområde (KG) 60+ 65+
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
Banana Technology C3 caamber
 Lib Tech Lost Retro Ripper Banana Technology C3 caamber
[OP+] Konstruksjon
 Lib Tech Lost Retro Ripper [OP+] Konstruksjon
Technical specifications
 Lib Tech Lost Retro Ripper Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Mervin Manufacturing ble grunnlagt i 1977 av Mike Olson og Pete Saari og er den ledende produsenten av Lib Tech snowboards. Med fokus på miljøvennlighet og lokal produksjon er selskapet basert i Sequim, Washington, og er fortsatt den siste store brettfabrikken i USA.

Base Sintret base

Hardt og raskt!

Kjerne Original Power Cunstruction [OP+]

75 % asp og 25 % Paulownia

Glass Tri-Ax og Bi-Ax

Perfekt kombinasjon for en lekekarakter

Toppark Øko-sublimerte biobønner

Toppark laget av miljøvennlige materialer-

Profil C3 Camber Banana-teknologi

Camber-profilen Lib Tech C3 kombinerer aggressiv camber under bindingene med lett rocker i midten for en kraftfull og allsidig kjøreopplevelse.

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.