Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Lib Tech Off Ramp

Lib Tech Off Ramp er snowboardet for freestyle jib-entusiaster, designet av eksperter for street- og parkeventyr. Med sin C3-camberprofil og mini Magne-Traction® gir dette brettet den perfekte blandingen av kontroll og lekenhet.

 Lib-Tech Off Ramp Alt om Lib Tech Off Ramp

Magne-Traction er en patentert teknologi som skaper bølgete skjærekanter på snowboardet for bedre grep på isete og hard snø. Disse bølgene skaper ekstra kontaktpunkter som øker stabiliteten og kontrollen.

 Lib-Tech Off Ramp Alt om Lib Tech Off Ramp

C3 Camber, twin pill-form, mini Magne-Traction® på en poppy, robust Aspen- og Paulownia-kjerne og en gatesolid sintret base. Send oss klippene dine.

Description

Møt Lib Tech Off Ramp

Lib Tech Off Ramp er et freestyle jib-snowboard designet og videreutviklet av Phil Hansen, Matteo Soltane og teamet deres. Det er et allsidig brett for deg som elsker å kjøre i gatene og på kreative spots, stable klipp og ha det gøy mens du kjører. Off Ramp er den ideelle følgesvennen din, enten du utforsker det urbane terrenget eller kjører i parken over hele skianlegget.

Lib Tech C3 camber-profil

Dette brettet har en C3 camber-profil som gir en balansert blanding av kontroll og lekenhet, noe som gjør det perfekt for ulike freestyle-triks. Twin pill-formen sørger for at det kjører like godt i switch som på vanlig måte. Du kan trygt ta det med deg hvor som helst og kjøre i alle retninger.

Mini Magne-Traction® gir utmerket kanthold, selv på isete eller hardt-underlag, slik at du kan opprettholde kontroll og presisjon under triksene dine. Brettets robuste kjerne kombinerer Aspen og Paulownia, noe som sikrer holdbarhet og pop, mens den sintrede basen gir fart og ytelse.

Off Ramp er det ultimate valget for deg som er lidenskapelig opptatt av å pushe grensene i parken og på gata. Enten du skal filme til ditt neste videoprosjekt eller bare ha det gøy med teamet ditt, er dette brettet klar for utfordringen.

Så ta tak i Lib Tech Off Ramp og ta freestyle-kjøringen din til neste nivå. Vis oss dine beste klipp og la kreativiteten din skinne. Dette snowboardet er klart til å hjelpe deg med å utforske nye spots, stable klipp og ha det gøy med vennene dine på fjellet og i byen.

Gå ikke glipp av muligheten til å kjøre Off Ramp og oppleve spenningen ved kreativ freestyle-snowboarding. Dette er brettet som tar kjøringen din til et nytt nivå.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 154 157 157W
Effektiv kant (cm) 113 115 115
Spissbredde (cm) 29.3 29.5 30.7
Midjebredde (cm) 25.3 25.3 26.5
Halebredde (cm) 29.3 29.5 30.7
Sidecut-radius (m) 8.2 8.2 8.2
Vektområde (KG) 50+ 55+ 60+
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
Banana Technology C3-camber
 Lib-Tech Off Ramp Banana Technology C3-camber
Magne Traction
 Lib-Tech Off Ramp Magne Traction
Technical specifications
 Lib-Tech Off Ramp Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Mervin Manufacturing ble grunnlagt i 1977 av Mike Olson og Pete Saari og er den ledende produsenten av Lib Tech snowboards. Med fokus på miljøvennlighet og lokal produksjon er selskapet basert i Sequim, Washington, og er fortsatt den siste store brettfabrikken i USA.

Base Sintret base

Hardt og raskt!

Kjerne Original Power Cunstruction [OP+]

75 % asp og 25 % Paulownia

Glass Tri-Ax og Bi-Ax

Perfekt kombinasjon for en lekekarakter

Toppark Øko-sublimert topp i biopoly

Toppark laget av miljøvennlige materialer-

Profil C3 Camber Banana-teknologi

Camber-profilen Lib Tech C3 kombinerer aggressiv camber under bindingene med lett rocker i midten for en kraftfull og allsidig kjøreopplevelse.

Form Ekte tvilling

Den ekte tvillingformen sikrer at snowboardet er symmetrisk i form og fleks, noe som gjør kjøring i begge retninger like behagelig og responsiv.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.