Anon

Kjøp fantastiske varer fra Anon

For flotte varer fra Anon, Snowboards.no er stedet å være! I vår kolleksjon finner du en omfattende samling av artikler fra Anon for både menn og kvinner. Les mer om Anon og opprinnelsen til dette flotte vintersportmerket nedenfor.

Anon ble grunnlagt i 2001 av Burton Snowboards. Merket ble grunnlagt med sikte på å lage stilige, tekniske snowboardbriller og skibriller som skulle oppfylle kravene til Burton proffteam og kjørere over hele verden.

anon kleding

Med støtte fra Burton har Anon konsekvent levert briller som gir optimal sikt under alle vinterforhold. Med fokus på fremtidsrettet design og teknisk utstyr har Anon designet produkter som passer til behovene til verdens beste snowboardkjørere. På den tiden besto teamet på Anon av Bode Merril, jibbin' Jeremy Jones og Seppe Smits.

De første årene utviklet RED-merket snowboardhjelmer på vegne av Burton. For å få merkevaren Anon til å vokse blant snowboard- og skikjørere ble det besluttet å overføre RED til Anon. I dag er Anon goggles og anon-hjelmer uunnværlige på markedet for vintersportsutstyr.

anon wintersport kleding

Hvorfor bestille Anon fra Snowboards.no?

Det har vel ikke gått deg hus forbi at merket Anon er blant de beste merkene som fokuserer på å lage kvalitetsskibriller og snowboardhjelmer. Vi på Snowboards.no er derfor veldig glade for å ha dette merket i vår kolleksjon. Vintersporten din blir aldri den samme igjen med en skibrille fra Anon. Ting du aldri har sett før, vil nå plutselig bli synlige. Vil du kjøpe en ny Anon skibrille i butikken vår? Har du allerede en skihjelm? Da kan du ta den med til butikken. Det er enklere å prøve den. Har du ikke hjelm ennå? Da anbefaler vi kombinasjonen Anon skibriller og Anon skihjelm.

Anon Bestill uten fraktkostnader

Hvis du vet nøyaktig hva du vil bestille fra Anon, kan du bestille trygt og raskt på Snowboards.no. Vil du heller se eller prøve Anon -artiklene i virkeligheten? Kom innom snowboardbutikken vår. Det er lett å komme til snowboardbutikken vår, og du kan parkere bilen gratis.

anon snowboard kleding