Anon hjelmer

Anon helmen

Anon Hjelmer: Sikkerhet og stil for vintersportfans

Når det gjelder vintersport, er sikkerhet en prioritet. Enten du er en lidenskapelig skikjører eller snowboarder, nybegynner eller en erfaren proff, er det viktig å bruke hjelm for å beskytte hodet mot mulige ulykker. Anon er et ledende merke som er kjent for sine innovative hjelmer av høy kvalitet som gir en perfekt balanse mellom sikkerhet og stil. I denne kategoriteksten går vi nærmere inn på funksjonene, fordelene og utvalget av Anon hjelmer.

Egenskaper ved Anon hjelmer

Anon er et merke som er dedikert til å lage hjelmer som oppfyller behovene til vinteridrettsutøvere på alle nivåer. Hjelmene er designet med fokus på detaljer og bruk av avanserte materialer, noe som gjør at de utmerker seg når det gjelder sikkerhet og funksjonalitet. Noen av de viktigste egenskapene til Anon -hjelmene er blant annet

 1. In-Mold-konstruksjon: De fleste Anon -hjelmene har In-Mold-konstruksjon, der hjelmens ytterskall er direkte støpt sammen med det støtdempende fôret. Dette gir en lett konstruksjon med forbedret støtbeskyttelse.

 2. Aktiv og passiv ventilasjon: Anon hjelmene er utstyrt med avanserte ventilasjonssystemer som sikrer optimal luftgjennomstrømning. Med aktiv ventilasjon kan du justere luftstrømmen etter forholdene, mens passiv ventilasjon forhindrer at snø trenger inn i hjelmen.

 3. 360° Boa Fit System: Mange av hjelmene på Anon er utstyrt med 360° Boa Fit-systemet, som gjør det mulig å justere hjelmens passform med et enkelt hjul. Dette sikrer en komfortabel og sikker passform.

 4. Fidlock-spenne: Hakestroppen på Anon hjelmer er utstyrt med en Fidlock-spenne, et magnetisk lukkesystem som enkelt kan åpnes og lukkes med én hånd, selv med hansker på.

Lydkompatibilitet: Mange Anon hjelmer er utstyrt med lommer eller spesielle festepunkter for lydanlegg, slik at du kan høre på favorittmusikken din mens du står på ski eller snowboard.

Anon helmen

Fordeler med Anon hjelmer

En Anon -hjelm har mange fordeler som alle vinteridrettsutøvere vil sette pris på:

 1. Sikkerhet: Den største fordelen med å bruke hjelm er selvsagt beskyttelsen av hodet. Anon hjelmer oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og gir pålitelig beskyttelse mot støt og fall.

 2. Komfort: Takket være avanserte tilpasningssystemer, ventilasjon og lettvektskonstruksjon tilbyr Anon hjelmer høy komfort selv under lange dager på fjellet.

 3. Stilig design: I tillegg til sikkerhet og funksjonalitet legger Anon også stor vekt på hjelmenes design. De tilbyr et bredt utvalg av stilige farger og mønstre, slik at du kan velge en hjelm som passer din personlige smak.

 4. Holdbarhet: Anon hjelmene er bygget for å holde, selv ved mye bruk. Materialene av høy kvalitet sørger for at du kan fortsette å bruke den samme hjelmen sesong etter sesong.

 5. Innvendig og utvendig beskyttelse: Anon hjelmene er utformet slik at de ikke bare beskytter hodet mot støt, men også ansiktet og ørene mot kulde og vær og vind.

anon helm kopen

Utvalget av Anon hjelmer

Anon tilbyr et bredt utvalg av hjelmer som er skreddersydd for ulike behov og preferanser hos vintersportsentusiaster. Noen av deres populære hjelmmodeller inkluderer:

 1. Anon Prime Helmet: En allmountain-hjelm med strømlinjeformet design og utmerket ventilasjon, ideell for lange dager i bakken.

 2. Anon Highwire Helmet: En komfortabel og lett hjelm med mykt fleecefôr og passiv ventilasjon som passer for ski- og snowboardkjørere på alle nivåer.

 3. Anon Greta 3 Helmet: En hjelm som er spesialdesignet for kvinner, med stilig design og detaljer som avtakbare øreputer og lydkompatibilitet.

 4. Anon Echo 2 Helmet: En hjelm med In-Mold-konstruksjon og aktiv ventilasjon, designet for komfortabel bruk hele dagen i intense utforkjøringer.

Kort sagt er Anon hjelmer et godt valg for vintersportentusiaster som ønsker en kombinasjon av sikkerhet, komfort og stil. Med avanserte funksjoner og et bredt utvalg av design tilbyr Anon hjelmer alt du trenger for å ta deg nedover fjellet med selvtillit og glede. Uansett nivå eller disiplin vil en investering i en Anon -hjelm definitivt ta vintersportopplevelsen din til et nytt nivå.

Ta en rask titt på hele kolleksjonen vår av Anon