Aphex vernebriller

Aphex snowboardbriller

Aphex goggles og skibriller er et av verdens mest fremragende merker som produserer et bredt utvalg av utmerkede goggles og skibriller. Aphex er et nederlandsk merke som har levert snowboardbriller av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris i flere år. Leter du etter en ny snowboardbrille eller skibrille? Er du på utkikk etter en brille som gir god beskyttelse og perfekt sikt? Da er Aphex et utmerket valg!

Hva er det som gjør Aphex goggles så spesielle?

Hvorfor er vi så begeistret for goggles fra Aphex? Designet, muligheten til å bytte stropper og prisen. Aphex -brillene leveres med to linser som kan skiftes lynraskt. Når været skifter, tar det bare noen sekunder å bytte brille. Aphex brillene har magnetiske linser. Dette sikrer at du alltid har perfekt sikt, slik at du kan fortsette å sykle under dårlige forhold.

aphex skibril

Utskiftbare brillestropper

Hvor kult er det ikke at du enkelt og raskt kan bytte remmene? Det gjør det enkelt å tilpasse utseendet på skibrillene Aphex til antrekket ditt. Stroppene blir ofte litt mindre elastiske etter noen år, så dette er også perfekt for brillenes levetid. Bytte er enkelt og tar bare et øyeblikk.

aphex ski goggles

Aphex Kjøp på nettet

Er du på utkikk etter en kul Aphex goggle eller skibrille? Da er Snowboards.no stedet å være. Hos oss kan du bestille dine nye Aphex skibriller trygt og raskt med gratis frakt. Vil du heller beundre Aphex -brillene i virkeligheten? Eller vil du vite om brillen passer under hjelmen din? Da er det bare å stikke innom snowboardbutikken vår. Butikken vår er lett tilgjengelig, og du kan parkere bilen gratis.

Ta en titt på hele kolleksjonen vår av snowboardbriller.