Bataleon

De nyeste Bataleon -produktene på lager

Bataleon er selvfølgelig kjent for Triple Base-teknologien. Bataleon kommer med en serie flotte snowboardbindinger for 2023. Bataleon -bindingene passer perfekt til snowboardene når det gjelder funksjoner og farger. Siden mye kunnskap fra Rome er lagt inn i bindingene, kan du trygt si at kvaliteten og passformen vil være god!

bataleon

Tankene bak merket Bataleon

Bataleon er kjent for sin 3BT-teknologi. Denne Triple Base-teknologien sørger for at du beholder like mye feste som du er vant til med en tradisjonell camber, men uten de klamrende ulempene. Fordi de har brukt "Sidekick" til å løfte sidene av spissen og halen på snowboardet Bataleon, er kontaktpunktene som ligger nær snowboardbindingen, nå lette å nå uten at brettet knekker.

Etter lang tids flikking med å finne en god 3D-form ved siden av alle de tradisjonelle "flate" snowboardene, har de klart å gjøre en skikkelig revolusjon. Nå ser du til og med store merker som bruker 3D-teknikker i snowboardene sine.

Bataleon Kjøp hos Sideways

Kanskje du vurderer å kjøpe et nytt snowboard. Du har hørt gjennom ryktene at Bataleon er et fantastisk brett. Det er vi enige i. Er du fortsatt i tvil om Bataleon passer deg? Besøk vårt showroom og få råd om hvilken type Bataleon snowboard som passer deg best. I tillegg tilbyr vi alltid en tilfredshetsgaranti. Er du ikke helt fornøyd etter en ukes snowboardkjøring? Ikke noe problem. Vi satser alltid på fornøyde kunder. Kom tilbake til butikken vår og forklar hva du ikke likte med brettet. Så finner vi en løsning sammen. Ønsker du likevel et annet brett? Det er også mulig. Du betaler da leieprisen for brettet. Du får det resterende beløpet tilbake og kan bruke det til å velge et annet snowboard. Skjer det ofte? Heldigvis ikke. Vi har lang erfaring med Bataleon og vi tester regelmessig flere modeller slik at vi kan gi deg gode råd.

Kjøper du et snowboard hos oss? Da gjør vi brettet helt pisteklart. Vi polerer stålkantene og gir brettet et nytt lag med snowboardvoks.

Bataleon Bestill online på Snowboards.no

Vet du nøyaktig hvilket Bataleon som passer til din kjørestil? Bestill nå trygt og raskt på nettet. Ønsker du mer informasjon, eller er du i tvil om hvilken lengde eller størrelse som passer best for deg? Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom snowboardbutikken vår. I tillegg til Bataleon fører vi også andre flotte snowboardmerker. Les alt om Bataleon her!

bataleon