Bataleon kjøpe bindinger

Vi kjenner selvfølgelig til merket Bataleon av snowboards med 3D-shapeteknologi. De har vært ledende på dette feltet i 19 år. Men visste du at de også utvikler svært gode snowboardbindinger? Hvis du ser nøye etter, vil du se at Bataleon bindinger ligner på Rome bindinger. I 2018 ble Rome lagt til i porteføljen til Low Pressure Studio, som også omfatter Bataleon. Som et resultat av dette vil du finne en rekke spesifikasjoner i Bataleon -bindingene som har ligget i bakhodet i årevis og som har blitt utviklet flere ganger. Så kvaliteten er perfekt!

bataleon bindingen

Bataleon bindinger med Underwrap-teknologi

De nye Bataleon -bindingene er basert på Hybrid Chassis. Det er en kombinasjon av en aluminiumsramme og en innsprøytet base i kompositt for å skape en binding med størst mulig dynamisk fleksibilitet. Hybrid Chassis er nå tilgjengelig i to ulike varianter Fullwrap-aluminiumsrammen er koblet til 4 punkter på komposittbasen. Dette maksimerer forbindelsen med brettet og gir lynrask kant-til-kant-respons og en fastlåst følelse. Asymwrap-rammen på en Batalon-binding er koblet til 3 punkter på komposittbasen. Dette gir en litt mildere side-til-side-flex uten at det går ut over kontrollen fra hæl til tå.

bataleon snowboard bindingen

Bataleon snowboardbindinger med 3D Flex

Det minste mulige bindingsavtrykket, med så lite hardplast som mulig som berører brettet, sikrer at du kjører på snowboardet slik det ble designet. Bataleon bindinger lar snowboardet utføre alle sine dynamiske egenskaper uten å bli begrenset eller forvrengt. Kjør på brettet, ikke på Bataleon bindingen!