Gnu snowboard

Det kule Gnu snowboardet

Gnu kommer fra fortiden, men har etter eget utsagn også sett fremtiden. I årenes løp har de aldri stoppet med å lage et godt håndlaget snowboard. Det må alltid bli bedre. Dette vil også forbli mottoet deres.

Dette kombinert med kule kunstnere som leverer de vakre trykkene, er de også veldig opptatt med å organisere arrangementer. Kort sagt, Gnu eksisterer for snowboarding.

Alle Gnu snowboards er håndlaget av snowboardere for snowboardere i Amerika. I tillegg er alle Gnu snowboards utstyrt med god voks fra OneBall. Så hvert Gnu snowboard går ut av døren klar til bruk.

Alt dette har de gjort sammen i Mervin-fabrikken siden 1977. Klimaet kommer først. Alle brettene er laget av miljøvennlige materialer, og som nesten det eneste snowboardmerket i verden er snowboardene fullstendig resirkulerbare. I denne fabrikken er Lib Tech og Roxy snowboard er laget.

Vet du nøyaktig hvilket Gnu snowboard du vil ha? Så ta en rask titt. Sjekk ut hele snowboardkolleksjonen vår her.

gnu snowboards

Oppbygging av et Gnu brett

På Gnu jobber de med 3 forskjellige grunnformer, og noen brett er asymmetriske, disse brettene har det treffende navnet "Asym".

  1. Original Banana-form

Med rocker mellom føttene og litt camber utenfor føttene gir dette en naturlig måte å svinge på og godt grep på stålkanten mellom bindingene. I tillegg gir rocker-formen også mye flyt og dermed en surfefølelse i puddersnø. Stykket med camber på utsiden av bindingen gir pop og kontroll.

  1. C2 "Den perfekte hybriden".

Laget for "normal snowboarding". Denne C2-formen har mer camber utenfor bindingene enn en Banana-form. Dette gir mer presisjon, grep, pop og kontroll når du kjører. Rockerstykket mellom bindingene gir naturlige svingegenskaper. Denne C2 kommer i en variant med mer camber, C2X, og en mild variant, C2E.

  1. C3 "Verdens beste camber".

Laget for den ekte vare. Med C3-camberformen har du litt rocker mellom føttene. Den har imidlertid ekstremt mye mer camber på utsiden av bindingen enn en C2- eller bananform. Dette gir deg mer grep, pop og stabilitet. Hvis du ikke er redd for en utfordring, kan du sjekke ut C3-brett fra Gnu.

Asymmetriske Gnu snowboards

For lenge siden ble det på et styremøte med mange snowboardkjørere slått fast at alle menneskekropper er forskjellige. Hva har dette med snowboard å gjøre? Svingen på baksiden (hælen) er forskjellig fra svingen på forsiden (tåen). Dette har å gjøre med trykket du kan legge på og hvordan kroppen din bøyer seg. Derfor har Gnu 's asymmetriske snowboards en annen radius på baksiden enn på forsiden. Derfor føles hver eneste sving perfekt med et Gnu Asym-snowboard.

Gnu Snowboardteknikker

I tillegg til de ovennevnte formene og Asymmetric-historien, finnes det selvfølgelig flere flotte tekniske løsninger på Gnu snowboards. En av de mest kjente er selvfølgelig Magna Traction, disse takkete knivlignende stålkantene gir flere kontaktpunkter med snøen, 7 i stedet for de 2 du kan forvente med en tradisjonell camber. Dette gir deg bedre grep på is og i harde bakker, og mer følelse av grep fordi brettet også får kontakt med bindingene tidligere. Du kjenner kanskje også til denne teknikken fra Lib-Tech-snowboards.

gnu snowboard

Hva gjør Gnu snowboards unike?

Gnu Snowboards fra Lib-Tech skiller seg ut med sin unike og innovative design. Merket er kjent for sin kontinuerlige satsing på progressiv teknologi og miljøvennlige produksjonsprosesser. Det som gjør Gnu helt unik, er bruken av avanserte "Banana"-rockerprofiler, som "Original Banana" og "C2X", som gir en leken og tilgivende kjøreopplevelse.

Gnu Banana er også ledende når det gjelder bruk av miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder, som bruk av bærekraftige trekjerner og topplater av bioplast. I tillegg er de kjent for sin originale og iøynefallende grafikk, som gir merket et særegent og kunstnerisk uttrykk. Alle disse aspektene gjør Gnu snowboards unike og elsket av snowboardere som er ute etter en kombinasjon av ytelse, innovasjon og miljøvennlighet.

Gnu snowboardsett

Har du valgt et flott snowboard fra Gnu? Leter du etter en god binding for å komplettere settet? Vi har satt sammen noen flotte Gnu snowboardsett til deg. Vi har satt sammen Gnu snowboards med snowboardbindinger fra Bent Metal. Når det gjelder farger og spesifikasjoner, passer disse bindingene perfekt på Gnu brett. Like sprøtt er det at bindingene og brettene kommer fra samme fabrikk. Nemlig Mervin. Er ikke ditt ønskede sett blant dem? Eller ønsker du et Gnu snowboard med Flow bindinger? Kontakt oss og fortell oss hvilket sett du har i tankene. Vi vil alltid gi deg et godt tilbud.

Gnu Viktig service

Denne sesongen vil Gnu Mullair ikke lenger være i kolleksjonen. På grunn av omstendighetene er Nicolas ikke lenger lagrytter for merket. Fra og med denne sesongen vil Mullair hete Gnu Essential Service. Det er fortsatt et freeride-snowboard med C3-camber og konisk tail.

De nyeste Gnu snowboards

Også på Gnu snowboards for 2021 ser du flere og flere Rocker-brett som sakte blir til Hybrid Rockers eller til og med Cambers. I år har vi i Sideways hentet inn flere Gnu brett og til og med noen damemodeller, inkludert Gloss og Chromatic.

Ta en titt på vårt totale utvalg av dame- og herresnowboard eller stikk innom vårt showroom i Oldenzaal. Vi har også populære brett på lager, blant annet gnu carbon credit, gnu billy goat, gnu riders choice og gnu mullair.

Hvorfor kjøpe et Gnu snowboard fra Snowboards.no?

Du har valgt et fantastisk snowboard fra Gnu. Gratulerer! Hos Sideways har du kommet til rett sted for Gnu snowboards. Vi har lang erfaring med Gnu. Vi kan derfor perfekt gi deg råd om hvilken modell som passer deg best. Kjøper du et snowboard hos oss? Da forbereder vi det fullstendig slik at du kan komme deg ut i bakken med en gang. Vi gir det nye snowboardet et nytt lag med varm voks, som vi påfører manuelt. Vi polerer også stålkantene for å gjøre dem ekstra skarpe.

Nøler du fortsatt mellom et Gnu -brett og et annet snowboard? Kanskje vi kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. For å være sikker på at du velger riktig, gir vi deg en tilfredshetsgaranti. Liker du ikke brettet etter en ukes snowboardkjøring? Kom tilbake til butikken vår. Du slipper leieavgiften, og for det resterende beløpet kan du velge et nytt brett.