Jones bindinger

Jones kjøpe bindinger

Velkommen til en verden av Jones bindinger, der innovasjon, ytelse og komfort forenes for den ultimate snowboardopplevelsen. Jones Snowboards, som ble grunnlagt av den profesjonelle snowboardkjøreren Jeremy Jones, er kjent for å produsere holdbart snowboardutstyr av høy kvalitet, og bindingene deres er intet unntak.

jones bindingen

Jones Snowboards bindinger er designet med avansert teknologi og materialer for å gi snowboardkjørere på alle nivåer en best mulig kjøreopplevelse. Med fokus på allsidighet og ytelse er Jones bindinger tilpasset ulike kjørestiler og terreng, noe som gjør dem egnet for både nybegynnere og erfarne snowboardere.

En av de viktigste egenskapene til Jones -bindingene er den komfortable passformen. Den ergonomiske konstruksjonen og de justerbare stroppene sørger for perfekt passform, slik at du kan kjøre komfortabelt hele dagen.

I tillegg er Jones bindinger konstruert med tanke på holdbarhet. Materialer og konstruksjon av høy kvalitet sørger for at bindingene tåler mye bruk og holder lenge, slik at du kan stole på dem sesong etter sesong.

For eventyrlystne snowboardere som elsker å utforske det uberørte backcountry, tilbyr Jones bindinger den perfekte kombinasjonen av ytelse og pålitelighet. De er designet med fokus på backcountry-kjøring, noe som betyr at de fungerer godt under utfordrende forhold og gir deg den kontrollen du trenger på offpiste-eventyr.

Jones Snowboards handler ikke bare om teknologi og ytelse, men også om bærekraft og miljøvennlig produksjon. De bestreber seg på å minimere karbonavtrykket sitt og bruker bærekraftige materialer og produksjonsprosesser når det er mulig.

Enten du er en allmountain-syklist, en freestyle-entusiast eller en backcountry-eventyrer, er Jones bindinger designet for å dekke alle dine behov. Med sin avanserte teknologi, komfortable passform og slitesterke konstruksjon tilbyr Jones bindinger den perfekte balansen mellom ytelse og komfort, slik at du kan stå trygt på snowboard og få mest mulig ut av tiden på fjellet.

Så hvis du er på utkikk etter bindinger som tar snowboardopplevelsen din til neste nivå, trenger du ikke lete lenger enn til Jones bindinger. Utforsk det omfattende utvalget vårt i dag, og opplev selv fordelene med Jones bindinger under ditt neste vintersporteventyr.

Jones bindinger, hva er fordelene?

Jones -bindinger har flere fordeler som bidrar til en bedre snowboardopplevelse og ytelse på fjellet. Her er noen av de viktigste fordelene med Jones bindinger:

  1. Skate-Tech-teknologi: Jones bindinger bruker den innovative Skate-Tech-teknologien som er utviklet av NOW bindings. Denne teknologien bruker et dreiepunkt under foten, noe som gir bindingene en naturlig bevegelse og respons som ligner på skateboarding. Dette gjør at snowboardere kan reagere smidigere og raskere på snowboardet, noe som gir bedre kontroll og presisjon.
  2. Komfort og passform: Jones bindinger er designet med fokus på komfort og passform. Bindingen har polstrede og justerbare stropper som gir god støtte til fot og ankel. Dette reduserer tretthet og gir bedre kraftoverføring under snowboardkjøring.
  3. Holdbarhet: Jones bindinger er laget av materialer og konstruksjoner av høy kvalitet, noe som gjør dem slitesterke og i stand til å tåle tøffe forhold på fjellet. De er designet for å vare, selv ved intensiv bruk i ulike typer terreng.
  4. Allmountain-ytelse: Jones bindinger er allsidige og egner seg for allmountain-kjøring. Enten du kjører i preparerte bakker, utforsker puddersnø eller takler teknisk terreng, gir Jones -bindingene den stabiliteten og responsen som trengs under ulike forhold.
  5. Freeride-orientert: Mange Jones -bindinger er spesielt utviklet for frikjøring, med fokus på offpiste og backcountry. Disse bindingene gir den støtten og responsen som trengs for å utforske utfordrende terreng utenfor allfarvei.

Kort sagt er Jones -bindingene kjent for sin innovative teknologi, komfortable passform og holdbarhet, noe som gjør dem til et utmerket valg for snowboardere som er ute etter ytelse og moro på fjellet. Enten du er nybegynner eller erfaren snowboardkjører, tilbyr Jones bindinger den funksjonaliteten og allsidigheten du trenger for å få en god snowboardopplevelse.

jones bindingen

Jones bindinger på Jones snowboard

Snowboardbindinger er det avgjørende bindeleddet mellom kroppen din og snowboardet. Jones bindinger griper tak i støvlene uten trykkpunkter og overfører alle bevegelser til brettet med maksimal effektivitet.

Jones Snowboardbindinger er designet for å gi høy komfort og respons. Snowboardmerket leveres med to typer bindinger. Apollo og Mercury. Apollo er en freeride-binding utviklet for kjørere som trenger maksimal respons i teknisk terreng. Jones Mercury er en freestyle-snowboardbinding som er utviklet for kjørere som ønsker å kjøre hele fjellet. Begge modellene er utviklet sammen med NOW. Now-bindinger gir snowboardkjøring en ny dimensjon. Tradisjonelle bindinger mister energi når du legger press på dem. Du vil unngå dette ved å stramme stroppene enda strammere, noe som igjen fører til trykkpunkter og slitne føtter.

Jones Bindinger med Skate-Tech

Hvis du er ute etter den ultimate snowboardbindingen med avansert teknologi, er Jones bindinger med Skate-Tech det perfekte valget. Jones Snowboards har utviklet Skate-Tech-teknologien for å ta snowboardopplevelsen til neste nivå.

Skate-Tech er en revolusjonerende teknologi inspirert av skaternes bevegelsesfrihet. Denne innovative bindingsteknikken sikrer en naturlig og flytende bevegelse av føttene på snowboardet. Hemmeligheten ligger i det hengslede "Hanger"-designet, som deler snowboardet i to deler og gir uovertruffen manøvrerbarhet og respons.

Med Jones -bindingen med Skate-Tech kan snowboardere gjøre smidige svinger og bytte side raskt med minimal anstrengelse. Systemet absorberer og fordeler støtene i hele snowboardet, noe som gir deg en stabil og komfortabel kjøring, selv i ulendt terreng.

I tillegg gir Skate-Tech bedre kraftoverføring mellom snowboardet og føttene, noe som gir deg bedre kontroll og raskere respons på endringer i terrenget.

Jones Bindinger med Skate-Tech passer for snowboardkjørere på alle nivåer, fra nybegynnere til viderekomne. Enten du er ute etter en myk og tilgivende kjøretur eller den ultimate responsen og ytelsen, tilbyr Skate-Tech alt dette.

Kort sagt, hvis du er ute etter bindinger som tar snowboardopplevelsen til neste nivå, er Jones bindinger med Skate-Tech det beste valget. Oppdag fordelene med denne banebrytende teknologien i dag, og få den ultimate snowboardopplevelsen.

jones snowboardbinding

Hvorfor kjøpe bindinger fra Jones på Snowboards.no?

I tillegg til de fantastiske bindingene har vi også snowboards fra dette amerikanske merket. Hvis du kjøper et Jones snowboard med bindinger hos oss, gir vi deg en god fastpris. Vi justerer bindingene direkte til snowboardstøvlene dine, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Er du fortsatt usikker på bindingene? Kom innom snowboardbutikken vår for å sjekke dem ut over en god kopp kaffe. Vi har selvfølgelig et stort utvalg av snowboardbindinger fra de beste merkene.

Vil du heller bestille bindingene dine på nettet, men trenger fortsatt råd? Ta gjerne kontakt med oss på telefon, whatsapp eller e-post. Hvis du bestiller før kl. 17.00, sendes snowboardbindingene samme dag med PostNL. Frakt er gratis fra € 39,95.

Ta en titt på hele kolleksjonen vår Jones snowboards

Trenger du mer informasjon eller vil du se kolleksjonen i virkeligheten? Ta turen innom snowboardbutikken vår. Butikken er lett tilgjengelig, og det er gratis parkering utenfor døren.