Lib Tech snowboard

Lib Tech bestilling av snowboards

Lib Tech snowboards har laget flotte snowboards i lang tid. Siden dag 1 har Lib Tech vært et merke av snowboardere - for snowboardere. Blant annet kjent for det første fungerende rockerbrettet på markedet. Lib Tech Skate Banana.

Troen blant gutta på Lib Tech snowboards er at alt er mulig. Hvis du kan drømme om det, kan du lage det. Med de såkalte "kraftsmen" har de bygget de beste håndlagde brettene i årevis. Disse kraftsmen er alle snowboardkjørere som ønsker å lage det beste brettet for deg.

lib tech snowboard kopen

Dette gjør de i et hyggelig fellesskap i Mervin-fabrikken. Her kommer klimaet i første rekke. Alle Lib Tech -brett er laget av miljøvennlige materialer, og Lib Tech snowboard er et av få snowboardmerker som er helt resirkulerbare. Lib Tech sier selv at de lager verdens beste brett: "The dream boards".

Denne sesongen presenterer herrene fra Lib Tech nok en flott snowboardkolleksjon. I tillegg til de velkjente modellene som Orca, Skate Banana og Travis Rice Pro, har de en ny proffmodell for neste sesong. Lib-tech Golden Orca. Denne Orca-modellen presterer enda bedre i nysnø. Nesen og halen er bare litt lengre enn på den nåværende Orca.

Konstruksjon av Lib Tech snowboards

På Lib Tech jobber de med 3 forskjellige shapes.

  1. Original Banana-form

Rocker mellom bindingene og mild camber på utsiden av bindingene. Dette gir en naturlig svingform og mye kanttrykk. Som et resultat opplever du mye grep. Denne formen gir også mye flyt og dermed en surf-følelse i upreparert snø. Camberen gir mer kontroll og pop i brettet.

libtech banana

  1. C2 "Den perfekte hybriden"

Dette brettet er designet for normal snowboarding. C2-formen har mye mer camber på utsiden av føttene enn bananformen. C2 har imidlertid fortsatt rocker mellom bindingene. Mer camber gir mer kontroll og presisjon når du kjører snowboard. Mer camber betyr også mer kanttrykk og mer pop. C2 finnes i to varianter, C2X (xtreme) og C2E (easy). Forskjellen mellom de to er mengden camber i brettet.

snowboard libtech

C3 "Verdens beste camber"

Dette brettet er designet for seriøs kjøring. C3 camber har svært mild rocker mellom bindingene. I tillegg har dette brettet ekstremt mye mer camber utenfor bindingene enn Banana-formen. Dette gir mer grep, stabilitet og pop. Det krever imidlertid mer kraft og teknikk for å trives på dette brettet. Er du ikke redd for en utfordring? Da bør du definitivt sjekke ut disse brettene.

Lib Tech snowboard

Fordeler med Lib Tech snowboards

Lib Tech Snowboards har en rekke fordeler som gjør dem populære blant snowboardere på alle nivåer. Disse snowboardene kjennetegnes av innovativ teknologi, slitesterk konstruksjon og god ytelse under ulike forhold.

En av de største fordelene med Lib Tech snowboards er bruken av avansert teknologi, som C2X-konturen og Magne-Traction. C2X-konturen kombinerer allsidigheten til camber mellom bindingene med leken rocker i tip og tail, noe som sikrer utmerket grep og kontroll i svingene samtidig som det gir tilgivende landinger. Magne-Traction, med sine bølgeskårne sidekanter, gir uovertruffent grep på isete og harde overflater, noe som gir deg selvtillit under vanskelige forhold.

I tillegg er Lib Tech kjent for sine miljøvennlige produksjonsprosesser. Snowboardene produseres med miljøbevisste materialer og metoder, som resirkulert plast, biobaserte syntetiske harpikser og trekjerner fra bærekraftige skoger.

Lib Tech Snowboardene er også svært slitesterke og har lang levetid. De håndbygges i USA og er designet for å tåle tøffe forhold, noe som resulterer i et snowboard som opprettholder ytelsen sesong etter sesong.

Enten du er en nybegynner som ønsker å forbedre ferdighetene dine, eller en erfaren snowboardkjører på jakt etter et snowboard med høy ytelse, har Lib Tech en modell for enhver kjørestil og preferanse. Med sin innovative teknologi, slitesterke konstruksjon og enestående ytelse er Lib Tech snowboards et utmerket valg for snowboardere som ønsker å få mest mulig ut av snowboardopplevelsen.

Snowboard Lib Tech teknikker

I tillegg til formene som er nevnt ovenfor, finnes det selvfølgelig også andre flotte teknologier i Libs snowboards. En av de mest kjente er selvfølgelig Magna Traction. Disse takkete, knivlignende stålkantene gir flere kontaktpunkter med snøen; ikke mindre enn 7 kontaktpunkter, i stedet for de 2 du kan forvente med en tradisjonell camber. Dette gir deg bedre grep på is og i harde bakker.

Lib Tech 's snowboards er også utstyrt med mange vakre tresorter, som Aspen, Paulowna, Bøk og Balsa. Disse er alle delt inn i ulike konstruksjoner med navn som Firepower, Horsepower, Climax og Orginal Power-konstruksjonen. Det er selvfølgelig også forskjellige måter å legge inn glassfiber på og forskjellige typer baser.

lib tech snowboards

Mervin, hjernen bak Lib Tech snowboards

På Mervin Manufacturing-fabrikken produseres de berømte Lib Tech snowboardene. Fabrikken ligger i Sequim, Washington, USA, og er kjent for sitt engasjement for innovasjon, miljøvennlighet og produksjon av høy kvalitet.

Det som skiller Mervin-fabrikken fra andre, er deres kontinuerlige satsing på bærekraft og miljøbevisst produksjon. De er stolte av bruken av miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder. De bruker for eksempel resirkulert plast, biobaserte harpikser og trekjerner fra bærekraftige skoger til å konstruere snowboardene sine. Alt for å minimere karbonavtrykket og ha en positiv innvirkning på miljøet.

Et annet aspekt som gjør Mervin-fabrikken unik, er vektleggingen av håndlaget håndverk. I motsetning til mange andre snowboardprodusenter har de stor tro på en håndverksmessig tilnærming når de bygger snowboardene sine. Dette gjør det mulig for dem å gjøre hvert snowboard ferdig for hånd og kvalitetssjekke det. Resultatet er snowboards med enestående kvalitet og ytelse.

Mervin-fabrikken er dessuten hjemmet til noen av de mest innovative teknologiene i snowboardbransjen. Fra den berømte C2X-konturen som gir den perfekte balansen mellom camber og rocker, til Magne-Traction-sidekantene som gir uovertruffent grep på is og hard snø - hvert eneste snowboard på Lib Tech er gjennomsyret av banebrytende teknologier som gir førerne et forsprang på fjellet.

Kort sagt er Mervin Manufacturing-fabrikken et sted der lidenskap for snowboarding møter respekt for miljøet. Med sitt engasjement for bærekraft, håndlaget håndverk og innovativ teknologi er Mervin fortsatt en ledende aktør i snowboardbransjen og fortsetter å inspirere snowboardere over hele verden med sine høykvalitets Lib Tech snowboards.

Lib Tech skate banana

Det mest kjente brettet i Libtechs snowboardserie er selvfølgelig Lib Tech skate banana. Dette typiske rockerbrettet var et av de første fungerende rockerbrettene på markedet. Dette skyldes BTX-bananformen. Dette gjør det superenkelt å spinne rundt din egen akse, og brettet biter ikke i noe terreng. Tilsetningen av Magne-traction til sk8 banana gir deg også utrolig godt grep. Selv på is eller harde snøbiter beholder brettet grepet. Magne-traction fungerer som en takket kniv på snø. Denne funksjonen finnes på alle lib tech snowboards.

Lib Tech T Rice pro

I samarbeid med Travis Rice har Lib-tech gitt ut flere proffbrett. De mest kjente er selvfølgelig Lib Tech T-rice pro og TRS. Siden 2018/2019 har Lib Tech Orca kommet til. Sistnevnte brett er en ekte allrounder som egentlig bare føles som en fisk i vannet utenfor bakken.

Lib Tech Snowboard-sett

Foruten Lib Tech produserer Mervin også snowboards til Gnu og Roxy, samt Bent Metal snowboardbindinger. Disse bindingene passer perfekt til Lib Tech snowboards når det gjelder spesifikasjoner og farger. Så vil du ha et snowboardsett fra Lib Tech med gode snowboardbindinger? Da bør du ta en titt på Bent Metal-bindingene.

Hvordan sliper du Lib Tech snowboards?

Fordi snowboardene er utstyrt med Magna-Traction, er stålkantene litt vanskeligere å slipe. Hvis du vil slipe Lib Tech snowboardet ditt selv, må du bruke en kort fil. Hvis du ikke har en kort fil, kan du sette en lengre fil på skrå i holderen. Med en kortere fil kommer du lettere over de 7 ujevnhetene. Hvis du bruker en for lang fil, får du ikke med hele stålsiden. Har du ingen erfaring med å slipe snowboard? Vi hjelper deg gjerne. Vi kan utføre service på Lib-Tech-snowboardet ditt eller demonstrere sliping og voksing slik at du kan gjøre det selv neste gang.

Lib Tech snowboards 2023

For vinteren 2023 er det flere Camber-snowboards i Lib-Techs kolleksjon enn noen gang før. Årsaken til dette er den stadig økende trenden med Carve-snowboards og større etterspørsel etter snowboards med Camber. Alle brettene har imidlertid fortsatt Magna-Traction og, der det er mulig, rocker mellom bindingene for å gjøre det lettere å svinge.

Hvorfor kjøpe et Lib-Tech-snowboard på Snowboards.no?

Vi har over 14 års erfaring med salg av Lib Tech snowboards. Derfor kjenner vi Lib-Techs produkter ut og inn. Derfor kan vi gi deg gode råd om hvilket Lib Tech snowboard som passer deg best. Lib-Techs snowboards leveres med et minimalt vokslag. Vi synes til og med at de er litt tørre. Derfor vokser vi hvert eneste Lib-Tech-snowboard vi kjøper eller bestiller for hånd. Vi påfører den varme voksen med et strykejern, slik at voksen trekker inn i underlaget. På denne måten kan du nyte en bekymringsfri vinterferie uten å måtte vokse snowboardet først.

Ønsker du mer informasjon om Lib Tech snowboards? Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom snowboardbutikken vår i Oldenzaal. Vi viser deg gjerne snowboardkolleksjonen vår over en kopp kaffe. Vil du heller bestille på nettet? Bestillinger som legges inn før kl. 17.00, sendes samme dag med PostNL. Vi tar ikke fraktkostnader for å sende snowboard.

Ta en titt på vårt komplette utvalg av Lib Tech snowboards på nettet eller kom innom utstillingslokalet vårt i Oldenzaal.