Nitro

Nitro snowboards

Velkommen til en verden av Nitro

Nitro er et ledende snowboardmerke som har produsert snowboards, snowboardstøvler og bindinger av høy kvalitet i over 30 år. Nitro ble grunnlagt i 1990 av den profesjonelle snowboardkjøreren Thomas Delago fra Østerrike. Siden den gang har Nitro blitt et av de mest populære snowboardmerkene i snowboardbransjen.

Nitro Nitro er kjent for sin innovative utvikling og eksepsjonelle ytelse. består av et team av profesjonelle snowboardkjørere og designere som jobber sammen for å skape snowboardprodukter som er skreddersydd for de spesifikke behovene til kjørere på alle nivåer, fra nybegynnere til eksperter. Nitro tilbyr et bredt utvalg av snowboards, inkludert allmountain-, freestyle-, freeride- og splitboards, for enhver kjørestil.

Nitro Nitro er mer enn bare et snowboardmerke. er et fellesskap av lidenskapelige snowboardkjørere som ønsker å flytte grensene for hva som er mulig på fjellet. Nitro sponser også et team av profesjonelle snowboardkjørere fra hele verden som representerer merket på konkurranser, arrangementer og i media. I tillegg arrangerer Nitro en rekke arrangementer og konkurranser. Ta en titt på hele kolleksjonen vår av Nitro snowboards, Nitro bindinger og Nitro snowboardstøvler.

Nitro er et bærekraftig snowboardmerke

Miljøpåvirkningen fra snowboarding er velkjent på Nitro. Derfor er Nitro opptatt av bærekraft, noe som skiller dem fra konkurrentene. For eksempel har Nitro tatt grep for å minimere sitt økologiske fotavtrykk. Nitro prøver å bruke mest mulig miljøvennlige materialer i produktene sine og samarbeider med organisasjoner som POW, Protect Our Winters.

nitro

Nitro kjøp online på Snowboards.no

Leter du etter varer fra Nitro? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. I vår kolleksjon finner du de vakreste og beste modellene fra Nitro. Vet du nøyaktig hvilken modell, lengde eller størrelse du trenger? Bestill den raskt og trygt på nettet. Trenger du mer informasjon eller vil du se Nitro kolleksjonen i virkeligheten? Kom innom snowboardbutikken vår.

Nitro