Pro-Tec-hjelmer

Pro-tech snowboardhelm

Alt om Pro-Tech snowboardhjelmer

Er du på utkikk etter en ny snowboardhjelm? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. Vurderer du en snowboardhjelm fra Pro-Tec? Da bør du lese videre! Pro-Tec er et velkjent merke innen snowboardbeskyttelse. Pro-Tec har produsert snowboardhjelmer av høy kvalitet for menn og kvinner i over 40 år. Alle snowboardhjelmene fra Pro-Tec er designet for å sikre at snowboardkjørerne er trygge og beskyttede mens de koser seg i og utenfor bakken og i parken.

pro-tec snowboard helm

Pro-Tec-hjelmer for maksimal beskyttelse og komfort.

Protecs snowboardhjelmer er laget av forskjellige materialer med sikkerhetsfunksjoner, blant annet EPS-skumfôr og ytterskall av ABS. Disse to lagene gir utmerket beskyttelse mot støt og slag. I tillegg er alle Pro-tec-hjelmer designet for å gi maksimal ventilasjon. Dette gjør at du holder deg kjølig og komfortabel på fjellet.

Pro-Techs snowboardhjelmer kjennetegnes av ulike stiler. Fra klassisk "skate-lignende" stil til elegant og moderne design.

Hvorfor velge Pro-Tec snowboardhjelmer?

En av de viktigste fordelene med Pro-Tec-hjelmer er deres engasjement for bærekraft. Pro-Tech er medlem av Sustainable Apparel Coalition og bruker hovedsakelig miljøvennlige materialer i sine snowboardhjelmer, blant annet resirkulert plast og økologisk bomull.

Pro-Tecs snowboardhjelmer er et godt valg for deg som setter sikkerhet og beskyttelse høyt på fjellet. Med disse snowboardhjelmene av høy kvalitet tilbyr Pro-Tec utstyret de trenger for å nyte en lang dag på fjellet trygt og komfortabelt.

pro-tec helmen

Kjøp Pro-Tec snowboardhjelm på nett

Godt at du fant oss da du var på utkikk etter en ny Pro-Tec snowboardhjelm. Vet du nøyaktig hvilken størrelse og modell du vil ha? Da kan du trygt og raskt bestille Pro-Tec-hjelmen online i nettbutikken vår. Vil du heller se eller prøve hjelmene i virkeligheten? Kom innom snowboardbutikken vår.

Ta en titt på hele kolleksjonen vår av snowboardhjelmer.