THE Boardscompany

THE Boardscompany markedsfører tekniske, avanserte og energiske snowboards som du kan ha det gøy med. Å drive med vintersport og ha det gøy. Det er det dette fantastiske snowboardmerket handler om.

Historien bak The Boardscompany

Et team av brettentusiaster har tatt kontrollen og utviklet tekniske og rimelige snowboards av høy kvalitet. Alle brettene i kolleksjonen er utviklet med det grunnleggende i tankene, nemlig glede og moro på fjellet.THE Boards Companys brett passer for alle. Enten du er ung, gammel, nybegynner eller profesjonell.

I motsetning til mange andre merker produserer de ikke sesongbaserte kolleksjoner, men snowboards i basiskolleksjonen året rundt.

Energiske snowboards fra THE Boardscompany

Det unike med THE Boardscompanys snowboards er at de passer for alle målgrupper. THE Alfa, THE Prisma og THE Revolt har alle en kombinasjon av karbon og titanal. En viktig egenskap ved Titanal er at det holder på energien. Mens karbon umiddelbart "hopper" tilbake til sin opprinnelige form, gjør titanal det mer gradvis. Dette gjør at brettene føles svært komfortable og stabile.

Hva står THE Boards Company for?

"Jeg vil bare ha det gøy." Kjenner du igjen dette? Om ikke sangen, så i hvert fall ordene. Alle ønsker å ha det gøy. Når arbeidsdagen er over, i helgene, i ferier, alltid.
Å dra på tur og få gode opplevelser er det THE Boards Company handler om. De tilbyr tekniske, energiske snowboards av høy kvalitet for å dra ut og ha det gøy!
The Boards Company har designet sine snowboards med tanke på fart, smidighet og/eller fleksibilitet. Materialene som brukes i snowboardene våre, bevarer også energien du legger i dem under bruk. Så når du er ute på snøen, gir snowboardet tilbake den lagrede energien i doser for optimal kontroll, grep og en jevn kjøring.

 

the boardscompany

I tillegg er alle snowboardene utstyrt med Edge Lift- og Edge Control-teknologi. Edge Lift-teknologien gjør at brettet biter mindre. Kontaktpunktene er løftet 1,5 mm. Dette gjør det enklere å ta svinger og lære triks.

Kjøp snowboards fra THE Boardscompany

Leter du etter et eksklusivt snowboard, men vil ikke betale den høyeste prisen? Besøk snowboardbutikken vår i Oldenzaal eller bestill raskt og enkelt på nettet. Har du lyst til å komme og se dem? Kaffen er klar! Kjøper du et snowboard i butikken vår? Da lakkerer vi det med en gang.

For hele snowboardkolleksjonen vår