XION

Alt om XION Beskyttelse

Det var en gang to nederlandske stuntmenn som leste en artikkel i et vitenskapelig tidsskrift om en ny "smart" polymer kalt D3O®. De så umiddelbart potensialet for å erstatte eksisterende stive og klumpete kollisjonsbeskyttelse med en fleksibel løsning med lav profil. De døpte flyet etter selskapet som sto bak oppfinnelsen. Nå er det historie, men slik begynte reisen til det som nå heter XION Protection.

xion protective wear

XION Beskyttelsesutstyr

Etter mange år med testing og forbedring ble merket XION® Protective Gear født. Under designprosessen fikk XION enorm støtte fra andre stuntfolk og idrettsutøvere. De var også de første i selskapets historie som brukte beskyttelsesundertøyet og spredte budskapet om det nye og revolusjonerende produktet.

Mange av stuntfolkene driver også med (ekstrem)sport. Dermed tok historien om det nye merket XION ProtectiveWear en vending som grunnleggerne selv aldri hadde forventet. De fikk forespørsler fra idrettsutøvere over hele verden om å levere utstyret til dem også.
Simon: "Vintersportmarkedet" var plutselig det heteste markedet for oss. Beskyttelse er alltid sekundært i forhold til hva folk gjør. De er nødt til å bruke det, men foretrekker å la være. Så hvis det er komfortabelt, du ikke merker at du har det på deg og det ikke begrenser bevegelsene dine, er de fleste veldig fornøyde. Vi lyktes, og mange utøvere velger nå XION Protective Wear®."


Snowboardbeskyttelse med D30 fra XION

Snowboardbeskyttelsesproduktene fra XION drives av og beskyttes av D3Os banebrytende støtbeskyttelsesteknologi. D3O er en pioner innen utvikling av støtdempende "smarte materialer". De er eksepsjonelle når det gjelder å oppnå høyeste beskyttelse samtidig som de opprettholder optimal fleksibilitet.


xion protectie

XION Protection var en av de første som tok i bruk den patenterte D3O-teknologien i ski- og snowboardbekledning. Dette tidlige samarbeidet bidro sterkt til utviklingen av innovative undertøy basert på både vitenskap og praktisk erfaring.

Hvordan fungerer D3O fra XION

Ingenting beskytter bedre enn D3O®, som gir den tynneste og mest avanserte støtbeskyttelsen. Derfor er den ideell for snowboardere og skiløpere.

D3O® realiserer materialer gjennom en kombinasjon av avansert polymerkjemi og avansert design. Materialene er myke og fleksible uten at det går ut over komforten. Sammenlignet med standard skum reagerer de annerledes når de utsettes for kraft.

D3O® absorberer og avgir energi ved støt. Dette reduserer mengden kraft som overføres til kroppen, og fører til færre skader på de beskyttede områdene som kan oppstå etter et fall på snowboard.

XION Beskyttelse av snowboard

Uansett om du er nybegynner eller har mange års erfaring, er god snowboardbeskyttelse et must. XION Beskyttelse er svært populært blant ivrige snowboard- og skikjørere. En av de viktigste grunnene til at de velger XION Protection er at den knapt er synlig under snowboard- og skiklærne. Dette skyldes det intelligente materialet D3O. Materialet er behagelig og smidig og former seg etter kroppens linjer.

XION Kjøp Protective Wear på nettet

Leter du etter god snowboardbeskyttelse? Da har du kommet til rett sted hos snowboards.no. Vi har et stort utvalg av XION Protective wear snowboardbeskyttelse. Fra slagshorts til ryggbeskyttelse. Bestill online eller besøk butikken vår for å se og prøve artikler fra XION.

xion protective wear