Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Never Summer Lady FR

Never Summer Lady FR er snowboardet for damer som ønsker topp ytelse i preparerte bakker, i bowls, mellom trær og i bratte bakker. Dette retningsbestemte brettet er designet for at du skal kunne utmerke deg på fjellet, uansett forhold. Med funksjoner som ¾-tommers setback, 5 mm taper og Front End Rise og Float Mechanics har FR utmerket flyteevne i dyp puddersnø og fokksnø, mens Triple Camber gir uovertruffen carvingkraft.

Det som gjør at Lady FR virkelig skiller seg ut, er bruken av innovative teknologier og materialer som kan konkurrere med den nyeste NASA-teknologien-. Dette snowboardet er utstyrt med en avansert teknologipakke-, inkludert karbon og dempende elementer, som raskt har gjort det til flaggskipet innen freeride fra Never Summer.

Lady FR har en kombinasjon av egenskaper som gjør det til et allsidig og kraftig brett. Setback og taper gjør at du kan gli uanstrengt gjennom pudder samtidig som du beholder kontrollen i tekniske utforkjøringer. Front End Rise og Float Mechanics løfter deg over snøen, slik at du flyter selv i den dypeste pudder og slaps.

Trippel camber

Når det gjelder carving, er Triple Camber en gamechanger. Denne profilen gir enestående grep og respons, slik at du kan ta sylskarpe svinger og rase nedover bakkene med selvtillit.

Enten du er en erfaren frikjører eller ønsker å ta ferdighetene dine til neste nivå, er Never Summer Lady FR den ultimate følgesvennen på fjellet. Det er et brett som er bygget for å levere topp ytelse uansett forhold, og som vil ta deg til nye høyder i snowboardeventyret ditt.

Kort sagt, Lady FR legemliggjør Never Summer s lidenskap for innovasjon og kvalitet. Hvis du er ute etter det beste av det beste når det gjelder frikjøring, trenger du ikke lete lenger. Lady FR er klar til å forvandle snowboardopplevelsen din og gi deg enestående ytelse.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

156 160 161W
Nesebredde (cm) 30.3 30.5 31.4
Halebredde (cm) 29.8 30 30.9
Midjebredde (cm) 25.6 25.8 26.6
Effektiv kant (cm) 118 122 123
Avsmalning (cm) 5 5 5
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
Trippel camber
 Never Summer Lady FR Trippel camber
Sidecut med kraftfullt grep
 Never Summer Lady FR Sidecut med kraftfullt grep
Technical specifications
 Never Summer Lady FR Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker Snowboards gir deg et ekstra års garanti mot produksjonsfeil. Registrer brettet ditt HER for å utvide garantien fra to til tre år.

Base Durasurf XT Sintered 5501 Base

Durasurf XT Sintered 5501 Base fra Never Summer er et avansert sintret snowboardunderlag som er verdsatt for sin holdbarhet og hurtighet. Takket være den glatte overflaten og lave friksjonskoeffisienten gir det utmerket glideevne, samtidig som det absorberer voks effektivt og gir langvarig ytelse.

Kjerne WooBoo Kjerne av tre

Kombinasjon av poppel, pauwlonia, bambus og bjørk. Tresortene er lette og sterke. I tillegg tilfører bambus styrke og pop til brettet.

Glass Bi-Lite

Bi-lite fibreglass er et lett glassfibermateriale som brukes i konstruksjonen av Never Summer snowboards. Materialet gir den rette balansen mellom styrke og vekt, slik at snowboardkjørere får optimal kontroll og respons i ulike terreng og under ulike forhold.

Oversikt Power Grip Sidecut

Kombinerer 5 forskjellige radier langs kanten for å gjøre hele kanten effektiv når den bøyes, noe som gjør den ideell for en dyp til grunn til flat til grunn til dyp tur.

Profil Triple Camber Fusion

Triple Camber Fusion--profilen består av et tredje camber--område flankert av to små rockere, kombinert med en tidlig stigende overgangssone i nesen. Resultatet er en fullstendig balansert kjøring som du ikke finner i noen annen profil. Triple Camber får mest mulig ut av hele siden din. Det primære kantgrepet starter fra midten av brettet.

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.