Never Summer snowboard

Never Summer Snowboards er et innovativt varemerke i snowboardbransjen. Selskapet ble grunnlagt i 1991 og har siden den gang opparbeidet seg et godt rykte når det gjelder produksjon av snowboards av høy kvalitet.

Historien til Never Summer snowboards

Historien om Never Summer Snowboards begynte i 1983, da Tim Canaday og Tracey Canaday grunnla snowboardmerket i fjellene i Colorado. De to snowboardentusiastene hadde begynt å lage snowboards som en hobby og hadde aldri trodd at det skulle vokse til et vellykket snowboardmerke. Never Summer snowboards startet i det små og produserte først bare noen få snowboards i uken. Snart vokste etterspørselen etter disse flotte brettene, og de utvidet produksjonen. I 1991 patenterte Never Summer snowboards sin egen teknologi. De kalte teknologien "Rocker Camber". Never Summer snowboards fikk enestående stabilitet og kontroll gjennom denne teknologien. Dette gjorde snowboardene egnet for alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle snowboardkjørere.

I årene som fulgte fortsatte Never Summer å utvikle snowboardene sine ved hjelp av nye teknikker og materialer. I 1994 var merket først ute med snowboards med stålkanter for bedre kontroll. I 2001 introduserte de en helt ny kjerne kjent som "Carbon VXR Laminate". Dette ga Never Summer snowboards en enestående stivhet og respons.

Nevers summer boards

Hva gjør Never Summer snowboards unike?

Dedikasjon, kvalitet og holdbarhet er det som gjør Never Summer snowboards unike. Merket bruker bare de beste materialene og er opptatt av å redusere karbonavtrykket sitt. De bruker for eksempel mye resirkulerte materialer og trevirke fra bærekraftig forvaltede skoger for å produsere Never Summer snowboards.

Never Summer snowboard med Rocker og Camber

I snowboardsportens barndom hadde nesten alle snowboards en rockerprofil. På den tiden var snowboarding stort sett begrenset til backhill- og backcountry-pudderkjøring. På den tiden var snowboardere ennå ikke velkomne i bakkene. Da alpinanleggene begynte å tillate snowboardkjørere, gikk snowboardprodusentene over fra rockerprofil til profilen som brukes til å bygge ski. Camber gjør at du kan legge mer trykk på snøen, slik at du får bedre kontroll på hardere underlag. På 2000-tallet kom mange merker tilbake på markedet med Rocker-snowboard etter at mange snowboardkjørere savnet den lekne og surfende følelsen. På denne tiden undersøkte grunnleggerne av Never Summer snowboards fordeler og ulemper ved de to profilene og bestemte seg for å kombinere dem. I 2009 tok Never Summer patent på Rocker and Camber eller CRC (camber Rocker Camber), og i 2010 kom de første Never Summer snowboardene med denne teknologien på markedet. Sammensmeltingen av de to profilene gir det beste fra begge verdener, både stabilitet og lekenhet. Camber gir stabilitet i høye hastigheter og grep i svingene. Rocker på sin side lar deg flyte i pudderet og jibbe lett og ledig i parken.

Hva er det som gjør Triple Camber-profilen på Never Summer så revolusjonerende?

Selv om det ikke er noe nytt, og flere merker kombinerer rocker og camber i ett og samme snowboard, har Never Summer snowboards endret måten disse profilene kombineres på. Dermed har Never Summer skapt det mest allsidige allmountain-snowboardet noensinne.

Never Summer snowboard kopen

Sentrert camber-sone

Mens de fleste merker bruker en camber/rocker-kombinasjon med to camber-soner rett under foten, har Never Summer snowboards lagt til en tredje camber i midten. Med dette designet starter det primære kantgrepet fra midten av brettet, noe som gir deg maksimal pop når du flytter kraften over på føttene. Denne sentrale camber-sonen reduserer også rockerens sving, noe som gjør et snowboard med trippel camber rett og forutsigbart i stedet for nervøst.

Camber-soner under føttene

Camber-sonene under føttene på Never Summer snowboards gir deg vanvittig stabilitet i høye hastigheter. Når du legger vekten på tå- eller hælsiden, styrer camberen deg naturlig inn i svingen. Når du legger brettet på siden, blir det faktisk liggende på siden, noe som gjør at du føler deg trygg.

To små rocker-soner

To små rocker-soner mellom camber-sonene gir deg akkurat det skyvet du trenger for å holde deg på toppen av snøen. Disse ekstra rocker-sonene gjør også Never Summer -brettet mer lekent enn andre modeller med tilsvarende stivhet og demping.

Never Summer kjøp snowboard

Leter du etter et Never Summer snowboard? Da er Snowboards.no stedet å være! I nettbutikken vår finner du de beste Never Summer brettene som er tilgjengelige. Vet du nøyaktig hvilken modell du vil ha? Da kan du bestille ditt favoritt-snowboard Never Summer online. Vil du se disse flotte snowboardene i virkeligheten, eller trenger du mer informasjon? Kom innom snowboardbutikken vår.

Sjekk ut hele snowboardkolleksjonen vår

Never Summer snowboard