Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Nidecker Altai snowboardstøvler

På Nidecker er vi stolte av å presentere flaggskipet i vår nye støvelkolleksjon - Nidecker Altai. Denne støvelen byr på førsteklasses funksjoner og støtte for frikjørere, alt til en uslåelig pris. Altai er designet med fokus på detaljer og innovasjon, og gir snowboardere en enestående fjellopplevelse.

Altai er bygget rundt en asymmetrisk overdel som passer sømløst til Nidecker og Flow bindingsstropper, noe som eliminerer trykkpunkter og sikrer perfekt passform. Dual Dial BOA® Fit System har tekstilbelagte snørebånd og doble dreiehjul, slik at du kan justere toppen og bunnen av støvelen separat for optimal kontroll og komfort.

Under støvelen har vi den lette B.F.T Gravity 2.0-yttersålen som gir imponerende demping og grep, med en tåkappe i gummi som gir ekstra grep når du går over is og stein. Vi har optimalisert forbindelsen mellom yttersålen og støvelen ved hjelp av en støpt del som vi kaller Transition Zone, og som eliminerer den vanlige harde kanten for å hindre at den setter seg fast i hælkoppen på bindingen.

På innsiden av Altai finner du en ny, varm-formbar Silver-liner, som gjør at du kan justere passformen etter eget ønske, men som også er komfortabel rett ut av esken. Altai er en støvel med middels stivhet og god sidestøtte, noe som gjør den ideell til å grave dype spor i pisten eller gli presist gjennom skogen. Hvis du elsker kunsten å svinge, vil du elske denne støvelen.

Nidecker Altai er innbegrepet av førsteklasses freeride-ytelse til en uslåelig pris. Enten du vil ut på eventyr i backcountry eller cruise gjennom trærne, gir denne støvelen den støtten og presisjonen du trenger for å briljere på fjellet. Altai er din billett til enestående snowboardglede og ytelse.

Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

US YOUTH & MEN'S 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12 13
US WOMEN'S - - - - - - - - - - - -
EU 39.5 40 41 41.5 42 42.5 43 44 44.5 45 45.5 47
STORBRITANNIA 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 12
JAPAN / MONDO 25 25.5 26 26.5 27 27.5 28 28.5 29 29.5 30 31
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Allmountain
Freeride
Park
Støtte
Demping
 Nidecker Altai Black
Technical specifications
 Nidecker Altai Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker er kjent for sin satsing på innovative snowboardprodukter av høy kvalitet som kombinerer ytelse, komfort og holdbarhet. Varemerket har opparbeidet seg et godt rykte i snowboardmiljøet ved å integrere avansert teknologi og materialer for å gi snowboardere over hele verden utstyr av høy kvalitet til sine eventyr på fjellet.

Avslutning H4-spole

Klar for alt. Designet for å tåle alt. H4 tåler belastningen fra de mest krevende snowboardere, fra parken til scenen. Coiler absorberer automatisk slakk i lissene, øker hastigheten og gir en presis passform som muliggjør mikrojusteringer-.

Innersåle Dobbel-Tetthet

Et ekstra lag EVA med høy tetthet støtter det dype hælpartiet og den anatomiske fotbuen, mens mer komfortabel EVA gir mer fleksibilitet i forfoten. En silikontopp-gir grep til den fleecefôrede fotsengen.

Liner Sølvnivå

Dette fôret har fått et helt nytt design og har ingen trykkpunkter; det lukkes via mansjetten som er festet på innsiden av skallet. Dette gjør også fôret enkelt å ta av og på.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.