Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Nidecker Elle

Dette brettet har et av de vennligste flex-mønstrene i kolleksjonen, slik at du ikke umiddelbart får et slag i ansiktet hvis du gjør en feil.

 Nidecker Elle Alt om Nidecker Elle

Ideell for å cruise nedover pisten eller for å lære de første triksene.

 Nidecker Elle Alt om Nidecker Elle

Play har også en kjerne helt i tre, en bombesikker ekstrudert base-og en kvalitetskonstruksjon som tåler de uunngåelige slagene med glans.

Description

Oppdag Nidecker Elle

Din inngangsport til en verden av snowboarding med moro og finesse. Vi i Sideways er glade for å kunne introdusere denne allsidige partneren for nybegynnere og progressive kjørere som ønsker å omfavne kunsten å stå på snowboard.

Med sin Directional Twin Shape kombinerer Nidecker Elle det beste fra to verdener. Denne formen gir deg friheten til å kjøre både vanlig og switch, uten at det går på bekostning av ytelsen. Den gjør det enklere enn noensinne å manøvrere og ha kontroll i alle situasjoner.

Nidecker Elle er utstyrt med en myk fleks som er tilpasset de som er ute etter en leken og tilgivende opplevelse. Denne mykheten gir myke svinger og enkle overganger mellom ulike terreng, samtidig som den gir nybegynnere den selvtilliten de trenger for å utvikle ferdighetene sine.

Flatrock-profil for komfortabel kjøring

Elles Flatbase-profil gir stabilitet og forutsigbarhet. Med en flat bunn mellom bindingene er det enkelt å finne balansen og forbedre ferdighetene sine. Denne profilen er ideell for nybegynnere som tar sine første skritt på et snowboard, og for dem som ønsker et solid grunnlag for teknisk progresjon.

Nidecker Elle handler ikke bare om tekniske spesifikasjoner, det er også et uttrykk for stil og kunst. Med sin unike grafikk og sans for detaljer ser dette snowboardet ikke bare bra ut, men lar deg også uttrykke personligheten din mens du glir nedover bakkene.

Enten du står på snowboard for første gang eller allerede har litt erfaring, er Nidecker Elle klar til å lede deg på veien. Det er en invitasjon til å lære, vokse og fremfor alt nyte snowboardets spennende verden. Med Nidecker Elle under føttene er du klar til å utvikle ferdighetene dine, flytte grenser og oppdage din lidenskap for snowboarding.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

139 143 147 151 155
Neselengde (mm) 300 300 300 300 300
Halelengde (mm) 300 300 300 300 300
Sidecut-radius (m) 6.2 6.4 6.7 6.9 7.1
Nesebredde (mm) 270 273 279 285 287
Halebredde (mm) 270 273 279 285 287
Midjebredde (mm) 234 238 242 246 249
Konus (mm) - - - - -
Rytterens vekt (kg) 40 - 50 45 - 55 50 - 60 55 - 70 65+
132-165 88 - 110 99 -121 110 -143 121 -154 143+
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Bratt og teknisk terreng
Offpiste
Utskjæring med høy hastighet
Grep på isen
Flex
FlatRock
 Nidecker Elle FlatRock
Techweel
 Nidecker Elle Techweel
Technical specifications
 Nidecker Elle Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker Snowboards gir deg et ekstra års garanti mot produksjonsfeil. Registrer brettet ditt HER for å utvide garantien fra to til tre år.

Base Ekstrudert N5000-base

N5000 er en universell base. Den er designet for å absorbere voks og holde på den lenger. Dette understellet er svært slitesterkt og kan brukes overalt.

Kjerne Full trekjerne

Dette er en standard poppelkjerne med bøkforsterkning. Bøk i nese og hale gir mer pop, styrke og vridning. Hvis du liker en jevn gange med mye liv, er dette kjernen for deg.

Glass Biax-standard

Dette triax--laminatet er resultatet av omfattende testing med proffkjørere og ingeniører. Det er lagt i en 45-graders vinkel mot brettet og inneholder ulike glasstettheter. Dette sikrer en konsistent torsion flex, bedre pop og mer responsivitet i hvert eneste run.

Toppark Absorbmid

Absorbnid er et innovativt topplag som er utviklet for å absorbere uønskede vibrasjoner. Dette gjør det mulig for oss å utvikle responsive, dynamiske brett som likevel gir deg en jevn kjøring uten å bli sliten.

Profil FlatRock

Allsidig, morsom og fremfor alt vennlig

Form Retningsbestemt tvilling

Et snowboard med symmetrisk outline og flex, men med en litt forskjøvet setback-bindingsposisjon.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.