Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag snowboardstøvlene Nidecker Helios Women's.

Snowboardstøvlene Nidecker Helios Women's er designet for å gi den ultimate snowboardopplevelsen, og kombinerer komfort, ytelse og holdbarhet. Skoene er spesiallaget for kvinnelige snowboardkjørere som ønsker topp ytelse i bakken.

En av de mest fremtredende egenskapene til Helios er det nyeste Dual Zone Boa-snøresystemet, som gjør at du raskt og enkelt kan justere spenningen i både den nedre og øvre delen av skoen. Dette sikrer en nøyaktig og personlig passform som gir deg kontroll over snowboardet og optimal ytelse. H4 Coiler™-snøresystemet er slitesterkt, og det nye, større hjulet gjør det enkelt å betjene, selv med hansker på.

Helios-snowboardstøvlene er designet med tanke på føttenes anatomi. Både låsemekanismen og selve støvelen har et asymmetrisk design som passer bedre til fotens form, noe som gir bedre komfort og en naturlig passform. Dessuten har støvelen en Bronze Level Heat Moldable Liner, som betyr at du kan justere passformen ytterligere ved hjelp av varme, noe som sikrer en superkomfortabel og individuell passform.

Helios Women's snowboardstøvler fra Nidecker har ikke bare eksepsjonell ytelse, men også et øye for stil. Med moderne design og kvalitetsmaterialer vil du definitivt skille deg ut i bakken. Enten du er en erfaren snowboarder eller nybegynner, er Helios-skoene et pålitelig valg for damer som ønsker å ta snowboardferdighetene sine til neste nivå.

Med Nidecker Helios Women's snowboardstøvler er du klar til å erobre fjellene med selvtillit og komfort. Disse skoene er bygget for å vare og levere ytelse slik at du kan nyte hver eneste utforkjøring og sving. Hvis du er på utkikk etter den perfekte kombinasjonen av stil, passform og ytelse, er Helios-snowboardstøvlene et utmerket valg.

Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

US UNGDOM & MENN - - - - - - - - - -
US WOMEN'S 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10
EU 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40 41 41.5
STORBRITANNIA 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5
JAPAN / MONDO 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Allmountain
Freeride
Park
Støtte
Demping
 Nidecker Women's Helios Black
Technical specifications
 Nidecker Women's Helios Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker er kjent for sin satsing på innovative snowboardprodukter av høy kvalitet som kombinerer ytelse, komfort og holdbarhet. Varemerket har opparbeidet seg et godt rykte i snowboardmiljøet ved å integrere avansert teknologi og materialer for å gi snowboardere over hele verden utstyr av høy kvalitet til sine eventyr på fjellet.

Avslutning H4-spole

Klar for alt. Designet for å tåle alt. H4 tåler belastningen fra de mest krevende snowboardere, fra parken til scenen. Coiler absorberer automatisk slakk i lissene, øker hastigheten og gir en presis passform som muliggjør mikrojusteringer-.

Innersåle Dobbel-Tetthet

Et ekstra lag EVA med høy tetthet støtter det dype hælpartiet og den anatomiske fotbuen, mens mer komfortabel EVA gir mer fleksibilitet i forfoten. En silikontopp-gir grep til den fleecefôrede fotsengen.

Liner Sølvnivå

Dette fôret har fått et helt nytt design og har ingen trykkpunkter; det lukkes via mansjetten som er festet på innsiden av skallet. Dette gjør også fôret enkelt å ta av og på.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.