Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Nidecker Supermatic-bindinger

De nye Nidecker Supermatic-bindingene er det snowboardfolket har ventet på. Den første automatiske bindingen som du kan bruke på to forskjellige måter.

 Nidecker Supermatic White Alt om Nidecker Supermatic-bindinger

Nidecker Supermatic er det snowboardere har ventet på: den første universelle, automatiske bindingen med dobbel-inngang.

 Nidecker Supermatic White Alt om Nidecker Supermatic-bindinger

Bunnplaten er laget av skuddsikker glassfylt nylon, med en Slip-N-Grip-plate som lar tåen gli over puten for å gjøre det enda enklere å gå om bord.

Description

Oppdag bekvemmeligheten med Nidecker Supermatic-bindinger

I jakten på den ultimate innstegsbindingen har Nidecker knekt koden og skapt en ekte gamechanger. Mange merker har forsøkt, men ingen av dem har klart å tilby den perfekte løsningen. Eksisterende systemer krevde spesifikke snowboardstøvler og fungerte ofte dårlig i puddersnø. Dessuten manglet de komforten og påliteligheten til en tradisjonell binding med to stropper. Men nå har Nidecker brukt fire år på å utvikle et system som tar for seg alle disse problemene og har løst dem.

Rask inn- og utstigning gjennom Drop-in Tech

Nidecker Supermatic, utstyrt med den revolusjonerende Drop-in Tech, gjør ombordstigningen rask og enkel. Takket være den utløste Hiback--konstruksjonen lukkes bindingen automatisk så snart du går inn. En enkel utløserspak sørger for at det er like enkelt å gå ut som å gå inn. Stroppene på Supermatic er de samme komfortable AuxTech--stroppene som du finner på-end Nidecker- og Flow-bindinger. Juster stroppene én gang til perfekt passform, og lås dem på plass ved hjelp av de slitesterke låsesknappene i aluminium for å få en pålitelig og konsekvent passform hver gang.

En av de største fordelene med Nidecker Supermatic er at den er kompatibel med praktisk talt alle snowboardstøvler fra alle produsenter. Det stilles ingen spesifikke krav til skoen, og det er ingen vanskelige mekanismer som kan sette seg fast. Men allsidigheten stopper ikke her. Hvis forholdene krever det, kan du fortsatt bruke den tradisjonelle stroppemetoden, akkurat som med en vanlig binding.

Kort sagt tilbyr Nidecker Supermatic den perfekte blandingen av innovasjon, komfort og pålitelighet. Den er en gamechanger i snowboardbindingsverdenen, og uansett hvilke sko du bruker eller hvilke omgivelser du kjører i, er denne bindingen der for deg. Det er på tide å dra nytte av den enkle ombordstigningen og sikkerheten ved en fantastisk tur. Supermatic er her for å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Supermatic US Ungdom og menn US Women's EU UK JPN / Mondo
M 5.0 - 8.50 9.5 - 9.5 37.0 - 41.0 4.0 - 7.0 23.0 - 26.0
L 8.5 - 10.5 10+ 41.5 - 44 7.5 - 9.5 26.5 - 28.5
XL 11.0 - 13.0 - 44.5 - 47 10.0 - 12.0 29.0 - 31.0
General specifications
Om dette snowboardet
Feriested
Pow
Park
Raskt inn
 Nidecker Supermatic White Raskt inn
Raskt ut
 Nidecker Supermatic White Raskt ut
Technical specifications
 Nidecker Supermatic White Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Organize er et system som holder skrivebordet ryddig og bildet-verdig hele dagen. Du får oversikt over arbeidet ditt mens du ordner tingene dine i dedikerte skuffer.

Bunnplate Asym Rockered Matic-Serien

Bruker samme velprøvde form og nylon/glass-blanding som Nidecker's elskede Axis baseplate, men med ekstra Drop In-teknologikomponenter. Bruker den samme multidisken, så den fungerer med alle snowboards på markedet.

Høyrygget Asym Hadron-Matic-serien

Den justerbare Hiback skaper det raskeste automatiske ombordstigningssystemet. Den kan klappes helt sammen, noe som skaper en stor åpning der du enkelt kan sette ned skoen.

Skralle LSR, låsbare slap-ratcher

Låsbare spenner for å sikre ønsket stramming av stroppen. Still dem inn og glem dem for automatisk modus, eller bruk dem som vanlige spenner for Two-Strap-experience.

Plater Universell monteringsskive

Alle Jones bindinger har en skive som er kompatibel med tradisjonelle 4x4-innlegg, 2x4 og EST/Channel-monteringssystemet.

Ankelrem Hybrid Exoframe

Den injiserte ankelstroppen med Auxetic--mønster henger under Hybrid SPine og gir god formtilpasset støtte.

Tåstropp Hexo Toecap

Hexo Toecap Strap har AUxTech, et 3D-hengslet Auxetic--mønster for komfort på neste nivå.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.