Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Nidecker Cascade snowboardstøvler

På Nidecker er vi stolte av å kunne presentere Nidecker Cascade, som er grunnlaget for vår nydesignede støvelkolleksjon. Denne støvelen har en fantastisk passform rett ut av esken og gir lett og fleksibel støtte i alle typer terreng. En enkelt BOA®-knapp sørger for presisjon og kraft, med en asymmetrisk overdel som gir mer støtte til snøresystemet og lar deg justere strammingen etter dine preferanser for maksimal komfort.

Lett og dempende B.F.T Gravity 2.0-såle-

B.F.T Gravity 2.0-yttersålen er den letteste i sortimentet vårt og har en profil inspirert av snøploger, med en todelt konstruksjon som gir bedre demping under foten. Tåkappen i gummi gir ekstra grep når du går på snø eller isete parkeringsplasser.

Varm og komfortabel

Inne i Cascade holder føttene seg varme takket være fôret i Bronze-som er komfortabelt med en gang, men som også kan varmeformes for å gi en tilpasset passform. Kort sagt er Cascade en ideell første støvel som er tilgivende nok til å sette fart på progresjonen og robust nok til å vare i mange år.

Enten du nettopp har begynt med snowboard eller allerede har litt erfaring, er Nidecker Cascade designet for å fremskynde progresjonen din og gi deg selvtilliten du trenger for å erobre fjellene. Den presise passformen, lettheten og støtten gjør denne støvelen ideell for snowboardkjørere på alle nivåer. Det er en investering i snowboardeventyrene dine som vil vare i årevis og alltid gi deg komfort og ytelse på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsestabeller

US UNGDOM & MENN - - - - - - - - - -
US WOMEN'S 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10
EU 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40 41 41.5
STORBRITANNIA 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5
JAPAN / MONDO 22 22.5 23 23.5 24 24.5 25 25.5 26 26.5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Allmountain
Freeride
Park
Støtte
Demping
 Nidecker Women's Cascade Black
Technical specifications
 Nidecker Women's Cascade Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker er kjent for sin satsing på innovative snowboardprodukter av høy kvalitet som kombinerer ytelse, komfort og holdbarhet. Varemerket har opparbeidet seg et godt rykte i snowboardmiljøet ved å integrere avansert teknologi og materialer for å gi snowboardere over hele verden utstyr av høy kvalitet til sine eventyr på fjellet.

Avslutning H4-spole

Klar for alt. Designet for å tåle alt. H4 tåler belastningen fra de mest krevende snowboardere, fra parken til scenen. Coiler absorberer automatisk slakk i lissene, øker hastigheten og gir en presis passform som muliggjør mikrojusteringer-.

Innersåle Enkelt-Tetthet

Konturformet og anatomisk formet, komfortabel EVA støtter føttene dine, og et silikon-topptrykk-gir fotsengen med fleecefôr et godt grep.

Liner Bronsenivå

Denne innerskoen har et integrert snøresystem for konsekvent påsetting og et nytt snørelåsesystem som er enkelt og lavprofilert.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.