Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Nitro Ivy-bindinger

Nitro -teamets favoritt-it-everything-binding, The Ivy, er en fast del av damekolleksjonen vår på grunn av den gode passformen og ytelsesteknologiene.

Description

Oppdag NItro Ivy-bindinger

Bindingen Nitro Ivy-er en viktig del av vår damelinje og er elsket av teamet vårt for sin utmerkede passform og ytelsesteknologi. Disse bindingene tilbyr den perfekte blandingen av fleksibilitet, kontroll og holdbarhet, noe som gjør dem til en favoritt blant mange kvinnelige snowboardkjørere. Enten du er en erfaren proff eller nybegynner, er Ivy--bindingene designet for å dekke behovene til enhver snowboardkjører.

En av funksjonene som gjør Ivy--bindingene så populære, er Stealth AIR--chassiset, som gir optimal fleksibilitet. Dette understellet gir en responsiv og komfortabel kjøring, noe som gjør at du føler deg trygg i all slags terreng. AYSM Women's highback er spesialdesignet for kvinners anatomi, noe som gir deg enda bedre kontroll og gjør det enklere å lære nye triks i parken.

NitroAYSM Women's AIR Dampening og 3°Canted-fotsenger gir den støtten og dempingen du trenger for lange dager på fjellet. Disse teknologiene reduserer tretthet og holder deg komfortabel, selv på tøffe nedfarter og harde landinger.

Ivy--bindingene er designet med tanke på holdbarhet og pålitelighet. Übergrip-tåstroppen med Vibram© EcoStep™-gummi gir uovertruffent grep på snowboardstøvlene, mens kabelkoblinger og skralle i rustfritt stål gir ekstra styrke og holdbarhet. Disse bindingene er bygget for å fungere sesong etter sesong, uansett forhold.

Det som gjør Ivy--bindingene helt spesielle, er støtten fra noen av verdens beste freestyle-snowboardkjørere. Disse bindingene har bidratt til imponerende resultater i konkurranser som X-Games og OL SPelen, og de har vært med i helaftens snowboardfilmer. Dette beviser at Ivy--bindingene egner seg for de mest krevende kjørerne.

Kort sagt tilbyr Nitro Ivy-bindinger den perfekte kombinasjonen av ytelse, komfort og holdbarhet. Enten du leter etter bindinger til din første sesong på fjellet eller til mange års erfaring, har Ivy--bindingene alt du trenger. Oppdag friheten og allsidigheten disse bindingene gir, og ta snowboardferdighetene dine til neste nivå med Nitro Ivy-bindinger.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

JAPAN / MONDO

S/M 5.5 -10.5 36.0 - 43.0 23.0 - 28.0
General specifications
Om dette snowboardet
Svar
Frihet
Komfort
 Nitro Ivy Ultra Black
Technical specifications
 Nitro Ivy Ultra Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nitro er overbevist om at små tiltak, som å eliminere plast i emballasjen, materialvalg, bærekraftig design og nå også kompensere for klimautslippene våre, kan forbedre den generelle kvaliteten og levetiden til produktene våre betydelig, samtidig som vi er snillere mot Moder Jord.

Bunnplate 3º skråstilt fotseng

Bringer kneet og kroppen i den mest naturlige og ergonomiske posisjonen på brettet.

Fotseng Luftdemping

Verdens letteste støtdemping absorberer harde landinger og forhindrer at hælene dine får blåmerker. Den merkbare forskjellen i kjøreegenskaper og komfort går ikke på bekostning av respons og kontroll.

Skralle Spenner og skralle som er enkle å komme inn i

Disse S-buede skrallebåndene er ikke i veien når du går inn i bindingen. Trakten med bred åpning hjelper deg med å styre skrallebåndet slik at du får et raskt og presist bitt i spennene.

Plater 2x4 miniskive

Nitros minidisc setter standarden for disc-funksjonalitet med mindre fotavtrykk og mindre innvirkning på brettets naturlige flex. Den nye snap-funksjonen gjør at du kan velge og låse bindingsvinkelen før du monterer bindingen - innstilt én gang, aldri mer! Kompatibel med et Channel-monteringssystem

Statister Teknologi for å spare på brettet

Hjørnene på bindingens bunnplate er avrundet, et hardt friksjonspunkt der bindingen og brettet møtes. De avrundede hjørnene under bindingen gjør at brettet bøyer seg mer naturlig rundt bindingens bunnplate, noe som gir en mer naturlig kjøring og mindre spenning på brettet i disse områdene.

Stropper Førsteklasses ankelrem med låsemekanisme

Den førsteklasses Locked Down-ankelstroppen er designet for maksimal respons og kontroll, og er laget av termisk skum med 45º tetthet for komfort, fiberforsterket 3D-rygg for ytelse og assymetrisk formet for optimal passform.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.