Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Nitro Lectra

Snowboardet Nitro Lectra er designet i samarbeid med noen av verdens beste kvinnelige snowboardkjørere for å gi en uanstrengt følelse i alle typer terreng, og konstruksjonen gjør det enkelt å lære og forbedre ferdighetene dine. fjell. Det er på tide å briljere og vise at du er en god snowboardkjører.

 Nitro Lectra Alt om Nitro Lectra

Den avslappede FlatOut Rocker og Directional Shape gir en perfekt blanding av flex, sidecut og tilgivelse som gjør det enkelt å komme seg inn og ut av enhver situasjon.

 Nitro Lectra Alt om Nitro Lectra

Radial Sidecut og All-Terrain Flex gjør det til en lek å svinge og kjøre gjennom groomer, mens Premium Extruded FH Base gir deg full kontroll over greener og double blacks hele sesongen.

Description

Møt Nitro Lectra: Nøkkelen til snowboardglede og utvikling

Nitro Lectra er et snowboard designet i samarbeid med noen av verdens beste kvinnelige snowboardkjørere. Hva er målet? Å gi deg en uanstrengt opplevelse i alle typer terreng. Lectras konstruksjon gjør det enkelt å lære og forbedre ferdighetene dine. Enten du er nybegynner eller allerede har litt erfaring, er Lectra her for å støtte deg og øke selvtilliten din på fjellet.

En av de mest iøynefallende egenskapene til Nitro Lectra er den tilbakelagte-back FlatOut Rocker og Directional Shape. Denne kombinasjonen gir den perfekte balansen mellom fleksibilitet, sidecut og tilgivelse, noe som gjør det enkelt å komme seg inn og ut av enhver situasjon. Enten du suser gjennom puddersnøen eller finpusser carvingferdighetene dine i preparerte bakker, er Lectra klar for deg.

Radial Sidecut og All-Terrain Flex gjør svinger og fart nedover bakkene til en lek. Du kan gli jevnt og kontrollert gjennom svingene, enten du starter i de grønne bakkene eller begir deg ut i de utfordrende dobbelsvarte løypene. Resultatet? Et snowboard som gir deg vinger og viser deg hvor god snowboardkjører du egentlig er.

Med Premium Extruded FH Base har du full kontroll hele sesongen når du suser nedover fjellet i full fart. Enten du lærer deg nye triks, utforsker fjellet eller bare vil ha det gøy i bakken, er Lectra nøkkelen til suksess på fjellet. Det er på tide å hoppe over læringskurven og oppdage hva du kan oppnå som snowboardkjører.

Kort sagt, Nitro Lectra er ikke et hvilket som helst snowboard; det er din billett til snowboardglede og fremgang. Sett deg på Lectra og vis hva du kan gjøre på snowboardet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 138 142 146 149 152
Nesebredde (mm) 270 276 280 284 292
Halebredde (mm) 270 276 280 284 292
Midjebredde (mm) 226 230 234 238 246
Effektiv kant (mm) 1000 1040 1070 1090 1150
Rytterens vekt (kg) -99 -130 100-145 110-155 120+
Rytterens vekt (kg) -45 -60 45-65 50-70 55+
Tilbakeslag (mm) -10 -15 -15 -15 -15
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
Flat-Out Camber
 Nitro Lectra Flat-Out Camber
Retningsbestemt tvilling
 Nitro Lectra Retningsbestemt tvilling
Technical specifications
 Nitro Lectra Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nidecker Snowboards gir deg et ekstra års garanti mot produksjonsfeil. Registrer brettet ditt HER for å utvide garantien fra to til tre år.

Base Premium ekstrudert FH-base

Holdbarhet, fart og lite vedlikehold i ett og samme ultraklare understellsmateriale. FH-understellet tåler påkjenningene fra jernbane- og banekjøring som ingen andre.

Kjerne Powercore 2

Powercore 2 har en kjerne av poppeltre fra spissen-til halen-med ekstra strenger av bøketre for uovertruffen kraft, jevn respons og vanvittig pop.

Statister Bi-Lite-laminater

De pålitelige Bi-Lite-laminatene er designet for uovertruffen styrke, kraftfull stil og raffinert brettfølelse.

Oversikt Radial sidekutt

Den enkleste og vanligste av alle sidecuts. En enkelt radius gjør denne sidecuten ekstremt allsidig og forutsigbar.

Profil Flat-Out Camber

En "flatbase" på et snowboard refererer til det flate området rett under bindingene, som har kontakt med snøen og gir stabilitet og jevn trykkfordeling. Denne profilen er verdsatt for sin forutsigbarhet og kontroll i pisten, og har ingen utpregede kurver som camber eller rocker.

Form Retningsbestemt tvilling

Et snowboard med symmetrisk outline og flex, men med en litt forskjøvet setback-bindingsposisjon.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.