Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Nitro Phantom+ bindinger

Den nye Nitro Phantom Plus-bindingen gir erfarne snowboardkjørere mer kontroll, finesse, komfort og svingegenskaper over hele fjellet.

Description

Møt Nitro Phantom+-bindingen: Gjør snowboardopplevelsen enda bedre

Den helt nye Nitro Phantom+-bindingen er designet for å gi erfarne snowboardkjørere et overlegen nivå av kontroll, finesse, komfort og respons i en rekke ulike typer fjellterreng. Phantom Plus er klar til å ta snowboardopplevelsen din til et nytt nivå, enten du glir jevnt ned preparerte bakker, utforsker terreng utenfor-eller søker eventyr i backcountry.

Air+-fotseng

En av de mest fremtredende funksjonene i Phantom Plus-bindingen er den eksklusive AIR+-fotsengen, som gir bransjens mest komfortable og responsive dempingssystem. Denne teknologien gjør at du kan kjøre lenger, blir mindre trøtt og får en bedre opplevelse av snowboardet. Den 4 mm høye hælen sørger for lynraske og presise bevegelser fra kant til kant, slik at kjørere på alle nivåer kan ta svinger med samme finesse som en proff.

Phantom+-understellet og Phantom+-highbacken skaper et sømløst grensesnitt som sikrer optimal kraftoverføring og kontroll. Enten du kjører svinger på det lokale skianlegget eller tar fatt på de utfordrende bakkene i Alaska, er disse bindingene klare for det. Phantom+ Premium Locked Down-ankelstroppene, kombinert med Übergrip Toe-stroppen, gir en enestående passform og optimal respons, og overfører bevegelsene dine direkte til snowboardet.

Phantom+-bindingene har fokus på holdbarhet. De kabelforsterkede kontaktene og sperrene, sammen med de smidde aluminiumsspennene SPeedwheel, er konstruert for å tåle tøff bruk, slik at bindingene kan brukes sesong etter sesong.

Hvis du er på utkikk etter bindinger som setter nye standarder for passform og kontroll, med særlig fokus på kantkontroll i alle typer fjellterreng, er Nitro Phantom+ snowboardbindinger det ideelle valget denne vinteren. Berik snowboardopplevelsen din og erobre fjellene med selvtillit ved å spenne på deg Phantom Plus-bindingene og slippe løs ditt fulle potensial på snøen.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

JAPAN / MONDO

M 7,0-10,5 38.5 - 43.5 25,0-28,5
L 11,0-14,0 44 - 48 29,0-32,0
General specifications
Om dette snowboardet
Svar
Frihet
Komfort
 Nitro Phantom + Ultra Black
Technical specifications
 Nitro Phantom + Ultra Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nitro er overbevist om at små tiltak, som å eliminere plast i emballasjen, materialvalg, bærekraftig design og nå også kompensere for klimautslippene våre, kan forbedre den generelle kvaliteten og levetiden til produktene våre betydelig, samtidig som vi er snillere mot Moder Jord.

Bunnplate 3º skråstilt fotseng

Bringer kneet og kroppen i den mest naturlige og ergonomiske posisjonen på brettet.

Tåstropp Uber Grip Tåstropp

Vibram-tå-stropp som sømløst tilpasser seg formen på skoen og holder seg godt på plass takket være Vibram.

Skralle Spenner og skralle som er enkle å komme inn i

Disse S-buede skrallebåndene er ikke i veien når du går inn i bindingen. Trakten med bred åpning hjelper deg med å styre skrallebåndet slik at du får et raskt og presist bitt i spennene.

Plater 2x4 miniskive

Nitros minidisc setter standarden for disc-funksjonalitet med mindre fotavtrykk og mindre innvirkning på brettets naturlige flex. Den nye snap-funksjonen gjør at du kan velge og låse bindingsvinkelen før du monterer bindingen - innstilt én gang, aldri mer! Kompatibel med et Channel-monteringssystem

Statister Teknologi for å spare på brettet

Hjørnene på bindingens bunnplate er avrundet, et hardt friksjonspunkt der bindingen og brettet møtes. De avrundede hjørnene under bindingen gjør at brettet bøyer seg mer naturlig rundt bindingens bunnplate, noe som gir en mer naturlig kjøring og mindre spenning på brettet i disse områdene.

Stropper Førsteklasses ankelrem med låsemekanisme

Den førsteklasses Locked Down-ankelstroppen er designet for maksimal respons og kontroll, og er laget av termisk skum med 45º tetthet for komfort, fiberforsterket 3D-rygg for ytelse og assymetrisk formet for optimal passform.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.