NOW obligasjoner

Alt om Now-bindinger

NOW fokuserer på å skape innovative, relevante teknologier for dagens snowboardkjørere. Now er et selskap som eies av snowboardkjørere og som er dedikert til å forbedre snowboardkjøring gjennom sine produkter og holdninger.

JF Pelchat ble grunnlagt i 2010 av en tidligere profesjonell snowboardkjører og medlem av det beryktede crewet. Han innså at bindingens mekanikk og funksjon ikke hadde endret seg siden den ble introdusert. Han ville forbedre bindingens funksjon og gikk ut i garasjen og utviklet et nytt konsept som skulle endre bindingsteknologien for alltid. For Now bindings handler det alltid om å gå mot strømmen ved å endre bindingskonseptet og skape et produkt som tar syklistene til neste nivå. Det du kan forvente av Now-bindinger, er en uanstrengt og responsiv kjøring, mindre tretthet i foten og bedre kjørekomfort.

NOW bindingen

Fordeler med NOW-bindinger

NOW bindings NOW-bindingene har flere fordeler for snowboardkjørere, noe som gjør dem til et populært valg for både nybegynnere og erfarne kjørere.

  1. Skate-Tech-teknologi: NOW er kjent for sin innovative Skate-Tech-teknologi, som er inspirert av bevegelsene til en skateboardtruck. Denne teknologien bruker et dreiepunkt under bindingene, slik at bindingene kan vippes og roteres jevnt. Dette sikrer naturlige bevegelser og bedre respons når du kjører snowboard.
  2. Energioverføring: NOWs Skate-Tech-teknologi forbedrer energioverføringen fra føreren til snowboardet. Dette gir bedre kontroll og ytelse, slik at snowboardere lettere kan ta svinger og reagere raskere på skiftende forhold på fjellet.
  3. Komfort og demping: NOW bindings har en EVA-fotseng og et dempingssystem som gir en komfortabel og støtdempende kjøretur. Dette reduserer tretthet og bidrar til å forebygge skader, spesielt under lange dager i bakken.

NOW snowboard bindingen

4. Justerbarhet: NOW bindings er designet med justerbare komponenter, inkludert stropper og highbacks. Dette gjør det mulig å tilpasse bindingene til førerens spesifikke behov og preferanser, noe som sikrer personlig passform og optimal ytelse.

5. holdbarhet: NOW bindings er produsert av materialer av høy kvalitet og med fokus på detaljer, noe som gjør dem slitesterke og i stand til å tåle intensiv bruk på fjellet. Snowboardere kan stole på at NOW bindings er robuste og pålitelige for langvarig bruk.

6. nyskapende design: NOW er kjent for sin innovative og iøynefallende design. Bindingen er tilgjengelig i forskjellige farger og stiler, slik at snowboardere kan uttrykke sin personlige stil både i og utenfor bakken.

Kort sagt, NOW bindings tilbyr avansert teknologi, forbedret respons, komfort og holdbarhet, noe som gjør dem til et utmerket valg for snowboardere som er på jakt etter bindinger av høy kvalitet for en optimal snowboardopplevelse.

Now-bindinger med SkateTech

Alle Now-bindinger har SkateTech. Det er også det som gjør Now-bindingene så unike. Men hva er egentlig SkateTech? SkateTech er inspirert av hvor lett og effektivt et skateboard spinner. Now-bindinger med SkateTech etterligner både funksjonen og beskrivelsen av skateboardtrucker. "Hanger" overfører kraftfullt energi fra stroppene til bushingene og kantene på snowboardet. Kinpin fungerer som et omdreiningspunkt og øker denne energien ved hjelp av en løftestangseffekt. Tradisjonelle bindinger reduserer energioverføringen ved å bøye bunnplaten, noe som tvinger deg til å stramme stroppene hardere, lene deg mer fremover eller bruke høyere og stivere highbacks. Alt dette fører til mer tretthet og smerter i foten. Nå går bindingene utenom midten av snowboardet og leder energien rett opp til kantene på snowboardet. Now-bindinger overfører rett og slett mer kraft til brettet med mindre arbeid, noe som betyr at føttene holder seg mer avslappet og komfortable lenger.

Bestill Now-bindinger på nettet

Er du på utkikk etter et fint sett Now-bindinger? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. I butikken vår finner du et stort utvalg av de flotteste modellene av Now-bindinger for både menn og kvinner. Du kan enkelt og raskt filtrere etter kjørestil, nivå og flex for å finne den beste Now-bindingen for deg. Legger du inn bestillingen din før kl. 16.00? Da sender vi Now-bindingen din samme dag!

Ta en titt på hele kolleksjonen vår av snowboardbindinger