Picture snowboardbekledning

Picture Snowboard wear.... også for skiløpere ;-)

Picture Organic Clothing ble grunnlagt i 2008 av tre venner som ønsket å produsere de beste snowboardklærne på en mest mulig miljøvennlig måte. Det første året produserte det franske vintersportmerket snowboardjakker og -bukser av resirkulerte PET-flasker. I tillegg bruker merket økologisk dyrket bomull og resirkulert polyester. I mellomtiden har Pictureski- og snowboardklær blitt uunnværlige. Du kjenner igjen snowboardjakkene og snowboardbuksene på fargekombinasjonene og blokkene.

picture snowboardkleding

Særpregede snowboardklær fra Picture skiwear

Picture I tillegg til sine miljøvennlige produksjonsmetoder erorganic clothing kjent for sine karakteristiske snowboardklær. De ulike fargekombinasjonene de bruker er typiske for kolleksjonen deres. I tillegg lager de passende klær for alle typer kjørere. De har for eksempel en Expedition-serie for den aktive frikjøreren og en Friendly-kolleksjon for freestyleren. Jakkene fra Adventure-kolleksjonen er også perfekte til vinterbruk i tillegg til vintersport. Alle skijakker og skibukser fra Picture har en vannsøyle- og pusteevne på minst 10 000. Expedition-serien er den mest tekniske. Jakkene og buksene har høyere vannsøyle og pusteevne.

Skijakker og skibukser fra Picturen har en rekke tekniske funksjoner som snøfangere, praktiske lommer med glidelås for lyd eller telefon. Oppbevaringsmuligheter for skibriller og mye mer. En fin detalj er at fôret på Picture jakken og buksen er laget av resirkulert materiale fra andre klesmerker. Du kan finne restavfall fra andre merker på innsiden av en Picture jakke eller bukse. Hvor kult er ikke det?

Picture Jakke fra Naikoon og Zephir

Naikoon- og Zephir-jakken er blant de mest populære ski- og snowboardjakkene i Picture Organic Clothes kolleksjon. På begge jakkene er skallet laget av bioråstoff. Dette materialet er laget av resirkulert sukkerrøravfall som omdannes til biobasert polyester. I tillegg er de supertette og ekstremt godt egnet for de ivrige vintersportsentusiastene blant oss.

Uansett om du er snowboarder eller skiløper. Du kan alltid finne en flott jakke og bukse hos det fantastiske vintersportmerket Picture Organic Clothing.

Picture snowboard kleding

Picture Koble snowboardbuksen til jakken

I tillegg til alle mulige tekniske funksjoner kan du også feste snowboardbuksen til jakken. Dermed sitter snowboarddressen bedre på plass hvis du for eksempel skulle falle. Dessuten kan du kombinere bukse og jakke i det uendelige. Merket tilbyr så mange farger og stiler at du nesten ikke kan velge.

Picture Snowboardklær er slitesterke og av høy kvalitet

Alle materialene som brukes av Picture skiwear er nesten miljøvennlige. For eksempel er 65 % av bomullen som brukes, økologisk. 67 % av polyesteren som brukes, kommer fra resirkulerte PET-flasker, og 100 % av ullen og læret som brukes, inneholder ingen skadelige kjemikalier eller stoffer. I tillegg kommer det fra leverandører som behandler dyrene sine på en human måte.

Alle disse kjerneverdiene forringer ikke kvaliteten på snowboardklærne og materialene. For eksempel har alle utendørs snowboardbukser og -jakker en vannsøyle på minst 10 000 mm og en pusteevne på minst 10 000. Prøv også fleecevestene i butikken vår og andre klær i de vanligste fargene som brun, blå, svart og grå.

Vask dine Picture snowboardklær

Nå som du har valgt en snowboarddress fra Picture, ønsker du selvfølgelig også å vedlikeholde dressen på en miljøvennlig måte. Selvfølgelig kan du det! Vi tilbyr Holmenkol biologisk nedbrytbart vaskemiddel og til og med en spray som gjør snowboarddressen din helt vanntett igjen.

  • Holmenkol Naturlig bevis
  • Holmenkol Tekstilvask

Ta en titt på hele vår nye kolleksjon av snowboardklær og skijakker her, og bestill online med gratis frakt fra €39,95. Har du fortsatt spørsmål? Spør dem gjerne eller stikk innom snowboardbutikken vår i Oldenzaal. Lett tilgjengelig og gratis parkering rett utenfor døren.

snowboardkleding picture