Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Rome 390 Boss-bindinger

Rome 390 Boss er designet for ryttere som vil ha en lett og kraftig binding som likevel er leken nok til å kjøre i fjellet.

Description

Oppdag Rome 390 Boss-bindingene

Bindingen Rome 390 Boss-er det ultimate valget for snowboardere som er ute etter en lett og kraftfull binding, men som likevel vil ha nok lekenhet til butters og tweaks. 390 Boss er designet med den pålitelige FullWrap--plattformen og nylig oppgradert med våre splitter nye UltraFlex ankelstropper drevet av AuxTech®, og er den allsidige bindingen som kreative snowboardere ønsker seg.

FullWrap-plattform


Kjernen i 390 Boss er FullWrap--plattformen, som gir uovertruffen kraftoverføring og respons. Denne konstruksjonen gir deg den kontrollen og stabiliteten du trenger for å takle alle utfordringer på fjellet med selvtillit. Enten du angriper tekniske linjer, kjører gjennom parken eller dykker ned i pudderet, er 390 Boss klar til å støtte deg.


En fremtredende egenskap ved 390 Boss er de splitter nye UltraFlex-ankelstroppene, som drives av AuxTech®. Disse ankelstroppene kombinerer komfort med uovertruffen ytelse. De sørger for at støvlene sitter sikkert og komfortabelt fast i bindingen, samtidig som de gir enestående bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Det betyr at du har den ultimate kontrollen til å utføre snowboardtriks og perfeksjonere kjørestilen din.


390 Boss er bygget med tanke på holdbarhet og allsidighet, noe som gjør den til et utmerket valg for kreative snowboardkjørere. Det er bindingen som muliggjør både kraftige svinger og lekne triks. Med sin kompromissløse ytelse og allsidighet er 390 Boss det perfekte valget for deg som vil ha en binding som oppfyller alle dine krav.


Kort sagt, bindingen Rome 390 Boss-er designet for snowboardkjørere som vil ha det beste av to verdener: kraft og lekenhet. Med FullWrap--plattformen og UltraFlex ankelstropper drevet av AuxTech® gir denne bindingen både responsen og bevegelsesfriheten du trenger for å ta snowboardferdighetene dine til neste nivå. Legg ut på fjellet med 390 Boss og forbered deg på enestående ytelse og moro.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Amerikanske menn

US kvinner

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 7 6.5 - 8.5 36.5 - 39 23 cm - 25 cm
M/L 7.5 - 10 9 - 11.5 39.5 - 43.5 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 13 - 44 - 48 28.5 - 31
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Rome 390 Boss Static
 Rome 390 Boss Static
Technical specifications
 Rome 390 Boss Static Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Nitro er overbevist om at små tiltak, som å eliminere plast i emballasjen, materialvalg, bærekraftig design og nå også kompensere for klimautslippene våre, kan forbedre den generelle kvaliteten og levetiden til produktene våre betydelig, samtidig som vi er snillere mot Moder Jord.

Bunnplate Justerbar bunnplate

Laget for å passe til et bredere utvalg av støvelmodeller og -størrelser.

AuxTech

AuxTech er en teknologi som brukes i snowboardbindinger for å gi uovertruffen låsing og støtte til snowboardkjørernes ankler og hæler. Det sikrer at føttene holder seg godt på plass, selv under krevende manøvrer og landinger.

FastEntry

Rome bindinger har FastEntry-teknologi for superrask og enkel inntreden i bindingen. Den støpte stigen på ankel- og tåstroppene er utformet slik at den kan vippes opp og holder stroppene ute av veien mens du setter støvelen i bindingen. Raskere og enklere ombordstigning takket være FastEntry!

Skralle Bombesikre spenner

BombProofs skralle består av smidd aluminium i ett stykke for bedre grep og holdbarhet. Bygget med en bredere tannstilling for større inngrep, noe som gjør skrallearbeidet enklere og beskytter stigedekkene mot slitasje.

Ankelrem Ultra Proflex ankelrem

Ny generasjon AuxTech®-belte med åpen 3D auxetic-kant for enestående strekk og jevnere trykkfordeling.

Tåstropp ProGrip-tåstropp

Dette innovative nettverket av bittesmå hengsler, drevet av AuxTech®, gir uovertruffent grep og låsing.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.