Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Rome United-bindinger

United er fullpakket med tilpasningsmuligheter, som alle bindinger på Rome, og er en superlett modell med en responsiv highback og Unibody-bunnplate i plast som gir jevn fleksibilitet i alle retninger.

Description

Oppdag Rome United-bindingene

Møt Rome United-bindingen, der lettvektsytelse møter tilpasningsdyktighet. United er designet med snowboardkjørere i tankene, og er fullpakket med funksjoner for en eksepsjonell tur i bakken.

En fremtredende egenskap ved United er highbackens fulle rotasjon og de mange stroppeposisjonene, som gir snowboardere muligheten til å finjustere oppsettet for perfekt passform og følelse. Unibody-baseplaten i plast gir jevn og responsiv fleksibilitet i alle retninger, noe som gir deg den kontrollen du trenger i enhver situasjon.

United Asym Highback kombinerer en responsiv design med moderat støtte, noe som gjør den allsidig nok til å håndtere både cruising, dype pudderdager og solfylte parkruns. Uansett om du carver i preparerte bakker eller hopper i funparken, har du United i ryggen.

For bedre feste og komfort har Rome United den nye OpenForm-tåstroppen. Denne lette stroppen tilpasser seg formen på hver enkelt støvel og gir en sikker og tilpasset passform. Uansett hvilke støvler du har på deg, sørger United for optimal passform.

Contour Ankle Strap gir ekstra støtte og komfort for ankelen, noe som gjør lange dager på fjellet til en lek. Du blir mindre trøtt og får bedre kontroll, slik at du kan kjøre på ditt beste.

Til slutt gir EVA SubBase Pad et lag med demping under foten, som absorberer støt og reduserer vibrasjoner fra ulendt terreng. Du kan trygt håndtere ulike forhold, fra humpete bakker til uberørt puddersnø.

Med en flex-klassifisering på 5 har Rome United Binding den perfekte balansen mellom respons og lekenhet. Den er klar for alle typer snowboardeventyr, enten du er ute etter raske svinger, dyp pudder eller morsomme økter i parken.

For å oppsummere: Rome United Binding kombinerer lettvektskonstruksjon med tilpasningsdyktige funksjoner for en enestående snowboardopplevelse. Uansett ferdighetsnivå eller kjørestil gir denne bindingen deg allsidigheten og ytelsen du trenger for å utmerke deg på fjellet. Nyt dagene i bakken med Rome United Binding, der tilpasningsevne møter lettvektsytelse.

Spesifikasjoner
SKU: ro.united-black
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Rome
Type instap: Straps
Kjønn: Menn
Type: Park, Freestyle, All moutain
Nivå: Nybegynner, Avansert
Fleksibilitet: Medium
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Amerikanske menn

US kvinner

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 7 6.5 - 8.5 36.5 - 39 23 cm - 25 cm
M/L 7.5 - 10 9 - 11.5 39.5 - 43.5 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 13 - 44 - 48 28.5 - 31
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.