Rome

Velkommen til en verden av Rome SDS

Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) ble grunnlagt i 2001 av Josh Reed og Paul Maravetz i Waterbury, VT. Begge to hadde tidligere jobbet i Burton Snowboards i avdelingene for markedsføring og produktdesign. Sammen følte de at snowboardbransjen lanserte for mange gjennomsnittlige produkter, kombinert med store markedsføringsbudsjetter.

Dette fikk dem til å starte sitt eget selskap (Rome SDS) og fokusere på å lage overlegne produkter i stedet for konvensjonell markedsføring. I motsetning til andre merker er Rome ikke eid av et skiselskap. Snowboarding er deres eneste fokus, og de omfavner karakterene som gjør snowboarding til det det er i dag.

Rome produserer alt du trenger på fjellet, fra Rome snowboards, Rome snowboots Rome bindinger til komplett yttertøy og bekledning. Siden dag 1 har det å snakke om snowboard og snowboarding vært et grunnleggende aspekt av Rome SDS, den pågående samtalen som hjelper Rome å vokse som merkevare er syndikatet de står for, bli med oss!

Rome snowboard materiaal

Rome bestilling av varer online på Snowboards.no

Så bra at du leter etter snowboardartikler fra Rome. På Snowboards.no har du kommet til rett sted for Rome snowboardartikler. Bestill online trygt og raskt. Vil du heller se hele Rome kolleksjonen personlig? Kom innom snowboardbutikken vår. Butikken vår er lett tilgjengelig, og det er gratis parkering rett utenfor døren.