Rome bindinger

Rome Kjøp bindinger

Er du på utkikk etter et nytt sett med Rome bindinger? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. I tillegg til avanserte snowboardbindinger leveres de også med Rome snowboards. Snowboardbindinger er det viktigste bindeleddet mellom deg og brettet ditt. Rome er klar over dette som ingen andre og bruker derfor de beste materialene kombinert med uendelige justeringsmuligheter. De riktige Rome snowboardbindingene, når de er riktig justert til støvlene dine, forbedrer din evne til å kontrollere brettet og gjør kjøringen mye mer komfortabel.

Rome snowboard bindingen

Rome bindinger med stropper

Hos Rome bindings mener de at de klassiske stroppene er det riktige valget uansett hvilken type kjører du er. Det er en velprøvd teknologi som Rome og deres team av ryttere har perfeksjonert i mer enn ti år. Selv om det ikke er like merkbart som med snowboardstøvler, har hver binding på Rome sin egen grad av fleks. Dette skyldes materialene som brukes i bunnplaten, highbacken og stroppen. Dette skiller Rome bindinger fra resten.

En passende Rome snowboardbinding for enhver stil

Stivere Rome -bindinger som Rome Black Label og den splitter nye Rome Cleaver gir maksimal respons. Dette skyldes bruken av stive, men lette materialer. Dermed overføres energien direkte til kantene på brettet. For eksempel er både highbacken og bunnplaten på disse to bindingene laget av karbon forsterket med nylon. Hvis du vil kjøre store linjer i bakken eller hoppe store kickers, vil du virkelig sette pris på stivheten i disse Rome -bindingene.

Rome Bindinger med medium flex som Rome D.O.D. og 390 Bos og Crux er mer tilgivende. Når du gjør en feil, er det mindre sannsynlig at du blir straffet. I tillegg gjør bindingene det enklere å tilpasse triksene dine når du vil style rails eller hopp.

Er du mer av en allmountain-kjører? Da passer en Rome -binding med medium flex veldig godt. Tenk på de populære Rome katana og Vice.

Hva er det som gjør Rome -bindinger så populære?

Rome bindinger kommer med to varianter av hælkappedesign som bøyer seg hele veien rundt siden av bindingen i et system som kalles Rome Underwrap.

Bindinger med Fullwrap

Fullwrap er den klassiske symmetriske hælkappen fra Rome. Den prioriterer kraftoverføring og gir maksimal støtte for den aggressive snowboarderen.

Bindinger med AsymWrap

AsymRwap er et innovativt design som er kortere på den ene siden. Dette gir en "løsere", mer skøytelignende kjøreopplevelse.

Maksimalt grep i bindingen takket være AuxTec®-stroppene.

Et annet område der Rome -bindingene skiller seg ut, er stroppene. AuxTec®-stroppene er resultatet av mange års arbeid med å forbedre og revurdere hvordan bindingskomponentene fungerer. På denne måten har Rome forsøkt å forbedre bindingenes grep og holdbarhet. Auxetic-mønstre er geometriske mønstre som blir tykkere vinkelrett når de strekkes. Tenk på det som et nettverk av små hengsler som åpner og utvider seg ved trykk. Dette skaper en mer direkte forbindelse til snowboardstøvelen. Bedre trykkfordeling over hele overflaten og en ergonomisk form gir en bedre forbindelse. Utformingen i ett stykke og ett materiale gir også bedre holdbarhet, uansett forhold.

Rome bindingen

Rome Kjøp bindinger online på Snowboards.no

Vet du allerede hvilke Rome bindinger som passer deg perfekt? Bestill dem enkelt og raskt på Snowboards.no. Vil du heller se bindingene i virkeligheten, eller trenger du flere råd? Besøk snowboardbutikken vår for å se den nye kolleksjonen av Rome bindinger!