Rome snowboard

Hvorfor velge Rome snowboards?

Alle Rome snowboards er født ut fra en idealistisk idé. Det kan være en ideell linje gjennom parken, en flott pudderdag eller bare en bestemt kjørestil. Mange års erfaring og kunnskap om eksklusive materialer gjør det mulig for Rome snowboards å omsette ideen til enda et typisk Rome snowboard. Jo mer du vet om snowboardkonstruksjon, jo bedre kan du velge hvilket Rome snowboard som passer deg best.

Rask base under Rome snowboard

Bunnen på et snowboard, også kalt base, er den overflaten som faktisk glir på snøen. Rome snowboards har forskjellige varianter, og hva som passer best for deg avhenger av budsjett og prioriteringer.

Rome snowboards

Rome Snowboards med Impact Base har en ekstrudert base. Denne typen base er slitesterk og rimelig. I tillegg er skader på denne typen base enkle å reparere.

Powerslide Base på Rome er en forbedret, raskere og mer holdbar ekstrudert base.

Er du ute etter fart? Velg da et Rome snowboard med sintret base, for eksempel Sintered-speedbase eller Sinterstrong Base.

Rome snowboard

Hva er kjernen i disse snowboardene?

Rome snowboardene er kjent for sin pop. Hemmeligheten er en eksklusiv teknologi som kalles Rome snowboards Hotrods. Dette er tynne søyler av karbon eller bambus som er frest direkte inn i trekjernen. På modeller som Rome Ravine Select, National og Freaker ligger Hotrods i et ekstra karbonskall som vi kaller Omega Construction.

Hotrods forbedrer fleksen og øker responsen på et Rome snowboard. Avhengig av nøyaktig hvor Rome plasserer disse Hotrods i et brett, kan de justere brettets stabilitet og pop. De kan for eksempel gi ekstra støtte i den lange nesen på et freeride-snowboard. Eller de kan plasseres i tailen på brett som Ravine for å øke drivkraften ut av svingene.

Du finner også Impact Plates på noen Rome snowboards. De ekstra lagene med glassfiber sitter rett under innleggene. Disse platene gir ekstra forsterkning der bindingene utsettes for størst belastning. Dette øker levetiden og demper effektivt vibrasjonene på et Rome snowboard.

Rome kjøp snowboard på nettet

Leter du etter et nytt Rome snowboard? Da er Snowboards.no stedet å være. I tillegg til flotte brett finner du også Rome bindinger og snowboardstøvler. Romesnowboardstøvler. Vet du hvilket Rome snowboard som passer deg best? Da er det bare å bestille på nettet. Er du i tvil eller trenger du mer informasjon? Besøk snowboardbutikken vår for å se den flotte kolleksjonen av Rome snowboards.