Snowboardstøvler med BOA

Snowboardstøvler med BOAⓇ-stengning

Snowboardstøvler med BOAⓇ-lukning har blitt uunnværlige de siste årene. Til å begynne med var vi alle skeptiske til den praktiske svivelen. Holder den seg godt i snøen? Er den enkel å bytte ut? Dette var noen av spørsmålene vi stilte oss da vi først møtte BOAⓇ-lukningen til snowboardsko.

snowboard schoenen boa

Snowboardsko med BOAⓇ; begynnelsen

BOA for snowboard ble født i 2001 i Rocky Mountains med et revolusjonerende lukkesystem som endret måten snowboardkjørere "setter" snowboardskoene sine på.

BOA Fit-systemet er et revolusjonerende, prisbelønt og patentert system som er integrert i produkter fra ledende merkevarepartnere. Dette gjør verdens beste utstyr enda bedre. BOAs innovative løsninger er utviklet for å gjøre det mulig for brukerne å rotere for en rask og uanstrengt nøyaktig tilpasning.

Etter utallige prototyper og tester ble BOA Fit-systemet født. Det skapte en rask, uanstrengt og presis passform som etter hvert skulle revolusjonere alt fra snowboarding til medisinske skinner. VANS var et av de første merkene som så en fremtid for snowboardstøvler med BOA-lukning. VANS lanserte de første BOA-drevne snowboardstøvlene for forbrukere i 2001.

BOA sluiting

Fordeler med snowboardstøvler med BOAⓇ-lukning

Snowboardstøvler med BOA-lukning har flere fordeler som gjør snowboardkjøring mer komfortabelt og enklere. BOA er et populært lukkesystem som består av en spole og en skive som gjør det mulig å justere spenningen på snørebåndene nøyaktig. Her er noen av fordelene med snowboardstøvler med BOA-lukning:

  1. Raskt og enkelt: BOA-lukkesystemet gjør det enkelt å ta på og av snowboardstøvlene raskt. Med et enkelt håndgrep kan du stramme og løsne snørebåndene med presisjon.
  2. Jevn trykkfordeling: BOA-systemet sørger for jevn trykkfordeling over føttene, noe som reduserer trykkpunkter og friksjon. Dette øker komforten og reduserer risikoen for blemmer og ubehag når du står på snowboard.
  3. Rask justering: Når du kjører snowboard, kan støvelens passform endre seg på grunn av ulike forhold, for eksempel temperaturendringer eller tretthet. Med BOA-lukkesystemet kan du enkelt justere spenningen i snørebåndene for å få bedre passform og ytelse.
  4. Pålitelighet: BOA-spennene er slitesterke og pålitelige, noe som sikrer en sikker passform gjennom hele snowboardøkten.
  5. Mikrojustering: BOA-systemet muliggjør mikrojustering, slik at du kan justere lissene akkurat slik du ønsker. Dette gir en personlig passform og bedre kontroll over snowboardet.

Alt i alt gir snowboardstøvler med BOA-lukning bekvemmelighets-, komfort- og ytelsesfordeler som gjør det morsommere å stå på snowboard. Det er et populært lukkesystem blant snowboardkjørere på alle nivåer, fra nybegynnere til eksperter.

snowboard boots met BOA

Freestyle med snowboardstøvler med BOA-stengning

Ja, du kan absolutt kjøre freestyle med snowboardstøvler med BOA-lukning. Generelt sett har ikke typen lukking på snowboardstøvlene noen direkte innvirkning på freestyle-egenskapene dine. Det viktigste er at skoene sitter godt og er komfortable, uavhengig av lukkesystemet.
Snowboardstøvler med BOA-lukning har til og med noen fordeler for freestylekjørere. BOA-lukningen gir en nøyaktig og jevn passform, slik at du kan justere snowboardstøvlene raskt og enkelt, selv med hanskene på. Dette er nyttig hvis du ønsker å komme raskt inn og ut av bindingen for å gjøre triks i snowparken.
I tillegg kan noen BOA-spenner justeres med mikrojustering, slik at du kan finjustere passformen for maksimal støtte og kontroll under freestyle.
Freestyle-snowboarding krever ofte mye bevegelse og fleksibilitet i anklene, og BOA-lukningen kan bidra til å holde skoene godt rundt føttene, slik at du kan bevege føttene og anklene bedre for triks, spinn og grabs.
Kort sagt er snowboardstøvler med BOA-lukning et utmerket valg for freestyle-kjørere, men også for andre snowboardstiler, ettersom de gir komfort, letthet og presisjon uansett hvilke utfordringer du møter på fjellet.

Snowboardstøvler med dobbel BOA

Snowboardstøvler med dobbel BOA driver skoen sakte ut med en enkelt svivel. Ulempen med snowboardstøvler med enkel BOA er at leggen kan fikseres godt, men foten er mindre fikserbar. I tillegg er en enkel BOA heller ikke ideell når du for eksempel har en smal legg og en bred fot, eller omvendt. Med Double BOAⓇ kan du justere toppen og bunnen av støvelen separat fra hverandre. Dette gjør snowboardskoens passform enda bedre.

Kjøpe snowboardstøvler med BOA

Leter du etter nye snowboardstøvler med BOA-lukking? Da er Snowboards.no stedet å være! I vår kolleksjon finner du snowboardstøvler fra de beste merkene, som f.eks. Burton, VANS, ThirtyTwo, Nidecker og Rome. Bestill enkelt og raskt på nettet, så sender vi de nye skoene dine med PostNL. Trenger du mer informasjon eller vil du prøve forskjellige snowboardstøvler? Kom innom butikken vår og få råd. I vårt sortiment finner du snowboardstøvler i ulike størrelser og for ulike målgrupper. Foretrekker du støvler med en annen lukking? Ta en titt på snowboardstøvler med snøring ellersnowboardstøvler med hybridlukking.

Ta en titt på hele kolleksjonen vår av snowboardstøvler.

boa sluiting snowboard boots