Snowboardstøvler med hybrid lukkesystem

Snowboardstøvler med hybridlukking

Snowboardstøvler med hybridlukking gir deg det beste av to verdener. Kombinasjonen av tradisjonelle snørebånd og BOA gir perfekt passform og justeringsmuligheter. Det tar kanskje litt lengre tid å ta på snowboardstøvlene, men når du først har dem på foten, sitter de som støpt. Du tar jo tross alt bare av og på snowboardstøvlene én gang om dagen.

snowboard boots met hybride sluiting

Snowboardstøvler med hybridlukking fra de beste merkene

Leter du etter nye snowboardstøvler med hybridlukking? Besøk Snowboards.no. I kolleksjonen vår finner du støvler med snørebånd og BOA fra merker som VANS, ThirtyTwo, Rome, Nidecker og Burton. Fordelen med snowboardstøvler med snørebånd og BOA er at de kan justeres slik at de passer perfekt til føttene dine.

Snowboardstøvler med snørebånd og BOA

Vi opplever at mange kunder i butikken etterspør snowboardstøvler med BOA. Det er naturligvis enkelt og raskt. Men har du noen gang tenkt på en snowboardstøvel med BOA og lisser? BOA-en på en hybridstøvel sørger for at du sitter veldig fast bak i støvelen. Dette forhindrer mye løft. Denne typen snowboardstøvler kombinerer bekvemmeligheten ved snowboardstøvler med snørebånd ogstøvler med BOA-lukking!

Fordeler med snowboardstøvler med hybridlukking

En av de største fordelene med en hybridlukking er muligheten til å skreddersy passformen til den enkelte foten. Snørebåndene fordeler trykket jevnt over foten, mens BOA-systemet eller borrelåsen gjør det raskt og enkelt å justere spenningen.
Ved å kombinere ulike lukkesystemer gir snowboardstøvler med hybridlukking en utmerket balanse mellom stabilitet, støtte og fleksibilitet. Dette gjør dem egnet for ulike kjørestiler og terreng, fra freestyle til freeride.
I tillegg har snowboardstøvler med hybridlukking en tendens til å være slitesterke og pålitelige, noe som sikrer langvarig ytelse og komfort når du står på snowboard.
Kort sagt, snowboardstøvler med hybridlukking gir snowboardkjørere den allsidigheten og de justeringsmulighetene de trenger for å nyte turen på fjellet.

Kjøp snowboardstøvler med hybridlukking på nettet

Leter du etter nye snowboardstøvler med både BOA- og snørelukning? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no! Kolleksjonen vår inneholder snowboards og snowboardstøvler fra de beste merkene, som Burton, VANS, ThirtyTwo, Nidecker og Rome. Bestill online, så sender vi dine nye støvler så raskt som mulig med PostNL. Trenger du mer informasjon eller ønsker du å prøve forskjellige snowboardstøvler? Kom innom snowboardbutikken vår og få råd. Vi måler alltid føttene dine først for å finne riktig størrelse. Det er også viktig å prøve og sammenligne ulike modeller.

Vil du vite mer om hva du bør være oppmerksom på når du prøver snowboardstøvler med snørebånd? Les denne bloggen

snowboard schoenen hybride sluiting