Snowboardstøvler for menn

Kjøp snowboardstøvler til menn

Går du tom for gamle snowboardstøvler eller er du på utkikk etter ditt første par? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. Vi har et bredt utvalg av snowboardstøvler for menn fra merker som VANS, ThirtyTwo og Nidecker. Hvis du allerede vet hvilken modell og størrelse som passer deg best, kan du enkelt bestille dem på nettet. Hvis du trenger hjelp til å finne et par som passer, kan du besøke vårt showroom i Oldenzaal eller kontakte oss.

snowboard-schoenen-heren

Velsittende snowboardstøvler for menn

Vi kjenner dessverre alle til det. Kramper under føttene eller til og med blemmer. Fordi du står på støvlene dine hele dagen når du driver med vintersport og legger mye press på dem, er det svært viktig med en støvel som sitter godt og i riktig størrelse. Mange snowboardere kjører med for store sko. De ser fine ut, helt til du begynner å kjøre snowboard med dem og begynner å skli i skoen. En snowboardstøvel i god størrelse vil føles for liten i det øyeblikket du tar den på for første gang.

snowboard-schoenen-heren

Hvordan finner du riktig størrelse på en snowboardstøvel?

Kom til vårt showroom, så hjelper vi deg med å finne det perfekte paret. Vi begynner med å måle føttene dine. Ved å måle dem på vår spesialmåler ser vi raskt hvilken type fot du har og hvilken sko/såle som passer til den. Hvis vi velger riktig størrelse og type sko for deg, vil den sitte godt når du tar den på. Ikke bli skremt, det er slik det skal være! Lukk skoen som du ville gjort i pisten og still deg i snowboardposisjon. Du vil merke at hælen glir inn bak i støvelen og at du får mer plass ved tærne.

Vi i Sideways har satt sammen en fin kolleksjon av snowboardsko til menn fra:

Snowboardstøvler til menn fra Thirthytwo

32 Fahrenheit er lik 0 grader. Øyeblikket da all moroa begynner. ThirtyTwo er et high-end snowboardmerke med hovedfokus på å lage støvler. De er kjent for sin langvarige passform. Dette er ikke den mest komfortable skoen, men nesten alt kan justeres på denne Intuition innerskoen. Dette sikrer at du alltid har en perfekt passform for føttene dine.

Snowboardstøvler for menn fra VANS

VANShvem kjenner ikke til dem. Dette skateorienterte merket har laget snowboardstøvler i årevis. De gjør dette med mye kunnskap og ekspertise. Og de ser også superkule ut.

Snowboardsko for menn Nidecker

Nidecker (tidligere Flow) lager snowboardsko for både menn og kvinner. De bruker ofte BOA-lukkesystemet. Med denne skiven kan du lukke støvlene raskt og enkelt. Superenkelt og behagelig.

Snowboardstøvler for menn Burton

I tillegg til svært gode snowboards og snowboardbindinger lager Burton også gode snowboardstøvler for menn. Burton garanterer kvalitet og god passform. Burton bruker snørebånd og to andre lukkesystemer. SPeedlace-lukning og BOA-lukning. Modeller som Burton Moto, Burton og Photon har vært i kolleksjonen i flere år og viser seg år etter år.

Snowboardstøvler menn salg

Vi beviser at snowboardstøvler ikke alltid trenger å være dyre. På siden vår har vi alltid noen par herrestøvler på salg. Grunnen til at noen snowboardstøvler er på salg, er at de kan ha kommet i en ny farge. I butikken vår har vi også alltid gode tilbud. Både på sko, bindinger og brett. Snowboardstøvler på salg kan alltid byttes hvis de ikke passer. Vi selger også snowboardstøvler til damer!

snowboard-boots-heren

Bestill snowboardstøvler til menn på nett

Velger du å bestille snowboardstøvler online på snowboards.no? Da velger du kvalitet. Vil du heller prøve støvlene først? Selvfølgelig kan du det. Du er velkommen i vår snowboardbutikk i Oldenzaal. Først måler vi føttene dine. Vi tar også en titt på formen på føttene dine. Har du for eksempel en høy vrist? Brede føtter osv. Alt dette tar vi hensyn til for å finne den beste snowboardstøvelen for deg. Deretter er det på tide å prøve noen modeller. Når du tar på deg en snowboardstøvel for første gang, må du kjenne på fronten av støvelen. Ikke bli skremt, dette er helt normalt. Spark deretter i bakken med hælen slik at hælen glir inn i støvelen. Nå lukker du skoene. Tett er tett. Hvis du lukker skoene for stramt, vil det skade sirkulasjonen. Stå i samme posisjon som når du står på snowboardet. Du vil nå kjenne veldig lett på fronten. Når vi har funnet riktig sko for deg, varmer vi skoene. Etter oppvarmingen tar du på deg skoene i ca. 10 minutter til. Innerskoene i støvlene vil nå forme seg etter føttene dine. Gjør du ikke dette? Det er ikke noe problem. Du får samme resultat etter to dager med snowboarding.

Bestiller du snowboardstøvlene før kl. 15.00? Da blir de sendt samme dag med PostNL. Etter at du har mottatt dem, har du fortsatt 14 dagers betenkningstid.

Sjekk ut hele kolleksjonen av snowboardstøvler her