Snowboardstøvler medium flex

Kjøp Medium flex snowboardstøvler

Leter du etter nye snowboardstøvler med medium flex? Snowboards.eu/dk Da har du kommet til rett sted hos . Snowboardsko med medium flex er mer tilgivende enn en stiv frikjøringssko og stivere enn en parksko med myk flex. Snowboardskoene krever mindre energi for å svinge rundt hjørner, men gir nok støtte til å akselerere i bakkene. De gir også mindre trykk på leggen. Snowboardsko med medium flex er ideelle for avanserte snowboardere og All mountain-snowboardere.

snowboardschoen medium flex

Hva sier medium flex om en snowboardstøvel?

Du hører ofte begrepene flex og stivhet når vi snakker om snowboardstøvler. Hva mener vi egentlig med det? Jo mykere flex, desto lettere er støvelen å bøye. Når du vil svinge rundt et hjørne, skal du kunne bøye knærne over tærne. Jo stivere skoen er, desto vanskeligere er dette. I tillegg til medium flex kan du velge mellom myke støvler til snowboard eller harde støvler til snowboard!

Bestill snowboardstøvler med medium flex på nett

Snowboards.eu/dk Besøk hvis du er på utkikk etter snowboardstøvler med medium flex. Burton VANS ThirtyTwo Nidecker Rome Du kan finne snowboardstøvler fra de beste merkene i vår kolleksjon, som , , , , og .

Vi anbefaler alltid å besøke butikken vår, slik at vi kan måle føttene dine og gi deg gode råd. Det høres kanskje rart ut, men det er enklere å kjøpe et snowboard enn å kjøpe et par gode snowboardstøvler med myk flex. Den vanligste feilen som gjøres er å kjøpe for store sko. Når du har valgt riktig størrelse, vil du merke at du kjenner at støvlene er for store når du står oppreist. Når du går gjennom knærne, vil du merke at tærne er frigjort. Kom innom vår snowboardbutikk for å se hele vår kolleksjon av snowboardstøvler.

Vi har snowboardstøvler for både menn og kvinner . Trenger du mer informasjon om snowboard eller snowboardsko? Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom i snowboardbutikken vår.

snowboardschoenen met medium flex