Softboots snowboard

Softboots snowboard kjøp

Leter du etter softboots til snowboardet ditt? Snowboards.eu/dk Da har du kommet til rett sted på . Snowboardstøvler med en myk eller myk flex er mer tilgivende for beina dine og er mindre sannsynlig å straffe en feil. Snowboardsko krever mindre energi for å svinge hjørner. I tillegg gir de mindre press på skinnene. Softboots snowboard er ideelle for freestylere og jibbere, men også veldig godt egnet for nybegynnere.

soft flex snowboardschoenen

Hva sier en myk flex om en snowboardstøvel?

Når vi snakker om snowboardstøvler, hører vi ofte begrepene flex og stivhet. Hva mener vi egentlig med det? Jo mykere flex, desto lettere er støvelen å bøye. Når du vil svinge rundt et hjørne, skal du kunne bøye knærne over tærne. Jo stivere skoen er, desto vanskeligere er dette. En snowboardstøvel med myk flex passer godt til et nybegynnersnowboard. Du kan også velge mellom harde støvler til snowboardet eller en medium flex.

Snowboardstøvler med myk flex for jibbing

Tilbringer du mange timer i funparken? Er du en erfaren freestyler? Da er snowboardstøvler med myk fleks ideelle for din kjørestil. For å jibbe trenger du bevegelsesfrihet, og det gir snowboardstøvler med myk fleks deg!

Er snowboardstøvler med myk flex bare for nybegynnere?

Nei, snowboardstøvler med myk flex er ikke bare for nybegynnere. Selv om disse skoene ofte anbefales for nybegynnere på grunn av deres tilgivende og komfortable egenskaper, er de også populære blant erfarne snowboardere av flere grunner.
Snowboardstøvler med myk flex har en jevnere og mer tilgivende flex, noe som betyr at de er lettere å bøye. Dette gjør dem ideelle for snowboardere som liker å prøve ut freestyle-teknikker i parken eller halfpipen. Den myke fleksen gjør det også lettere å lande triks og hopp, noe som gjør dem populære blant freestyle-snowboardere.
Erfarne snowboardere kan dessuten sette pris på soft flex-sko for komforten under lange dager på fjellet. De myke materialene og passformen reduserer trykkpunkter og reduserer tretthet i foten, noe som er viktig under lange nedkjøringer eller offpisteeventyr.
Kort sagt, selv om snowboardsko med myk fleks ofte anbefales til nybegynnere, passer de også for erfarne snowboardere som er ute etter komfort, tilgivelse og muligheten til å prøve ut freestyle-teknikker. Det er viktig å velge støvler som passer til din kjørestil, ditt nivå og dine personlige preferanser, uansett om du er nybegynner eller erfaren snowboarder.

Snowboard softboots på nett

Snowboards.eu/dk Hos oss har du kommet til rett sted hvis du er på utkikk etter softboots til snowboardet ditt. Burton VANS ThirtyTwo NideckerRome Du kan finne snowboardstøvler fra de beste merkene i vår kolleksjon, som , , , , og .

Vårt råd er alltid å komme innom så vi kan måle føttene dine og gi deg gode råd. Det høres kanskje rart ut, men det er enklere å kjøpe et snowboard enn å kjøpe et par gode snowboardstøvler med myk flex. Den vanligste feilen som gjøres er å kjøpe for store sko. Når du har valgt riktig størrelse, vil du merke at du kjenner at støvlene er for store når du står oppreist. Når du går gjennom knærne, vil du merke at tærne er frigjort. Kom innom vår snowboardbutikk for å se hele vår kolleksjon av snowboardstøvler.

snowboardschoenen met zachte flex